Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek idegesek a nők ha megtudják hogy engem nem különösebben érdekelnek, nem hajtom őket és nem akarok barátnőt?
Kellemetlen számukra hogy nem minden férfin tudnak uralkodni?
Nekem hiába rázza magát a puncis, nem hat meg a feszes őzike teste sem... többé már nincs hatalmuk felettem.
F/27
Istenem a nyomorék szűzfiúk evolúciója :'D Én nem ideges lennék,speciel örülök hogy a selejt lekerül a genetikai választékról.
Azért lettél ilyen agybaj,mert a kutya se nézett rád öcsi és a farokverés az egyetlen vigaszod. Nem a nőkkel volt a gond,hanem te nem vagy normális. Azért ne kezdj terrorizmusba meg gyilkolásba mint a többi frusztrált nőgyűlölő szűzaktivista amcsiban.
Kérdező!
Teljesen jól látod.
A szexepiljükön kívül semmit sem tudnak felmutatni.
Amelyik pasasra ez nincsen hatással azt nem tudják lehúzni anyagilag, és ettől lesznek idegbetegek.
Hajrá, csak így tovább!
Ebben az évben hanyadszorra jártad végig a "nem kell nő", "csajok, miért nem kellek nektek?" ciklust?
Te így menstruálsz? Egyszer a seggüket nyalod, máskor beképzeled, hogy rázzák magukat előtted... nem kellesz senkinek. Még mindig nem.
Nem lesz ideges senki, nyugi.
Itt állítod, hogy nem érdekelnek a nők, de amikor ezt kijelented, akkor is a nők reakcióját figyeled, szóval igazából érdekelnek a nők, csak provokálni akarod őket. És mindenki látja rajtad, hogy kamuzol.
Ha tényleg nem érdekelnének a nők:
- nem írtad volna ki ide a kérdést
- társaságban nem hangoztatnád, hogy bizony te nem keresel barátnőt
- miután kéretlenül kijelented ezeket a dolgokat nem monitoroznád a jelen lévő nők reakcióját
- a jelen lévő nők reakcióját nem használnád arra, hogy igazold az elméleteidet
- nem lennél ennyire impulzív, hogy ilyeneket írj: "Nekem hiába rázza magát a puncis, nem hat meg a feszes őzike teste sem... többé már nincs hatalmuk felettem."
"Miért lesznek idegesek a nők"
A válaszokból kiderül, hogy teljesen igaza van a kérdezőnek, mert normális válasz helyett csupán ideges alpári fröcsögést látok a válaszoló "nőktől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!