Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért a külsőnk alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a külsőnk alapján ítélik meg a belsőnket is?

Figyelt kérdés

Véletlenül miért mindig a jó pasiknak lesz jó "kisugárzásuk" a nők szerint?

F/27

2018. aug. 3. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Pl. van egy nagyon csinos vonzó nő. Azonban a tekintetéből sugárzik a rosszindulat, a hidegség.

A szem a lélek tükre.

A külső kisugárzás a belső lelkivilágodból jön.

Attól, hogy valaki helyes és vonzó külsőre, még nem lesz valakinek jó külső kisugárzása.

2018. aug. 3. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Balázs kérsz egy beutalót pszichiátriára?
2018. aug. 3. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Ezt nem csak a nők csinálják, hanem mindenki. Evolúciós maradvány, hogy arc- és testi jegyekből következtetünk egy ember személyiségére. Ennek általában olyan alapjai vannak, hogy pl. a serdülőköri magas tesztoszteronszint bizonyos arcbéli jellegzetességeket is okoz, és az ilyen arcvonásokkal rendelkező embert pl. határozottabbnak, dominánsabbnak tartják - mert nagy általánosságban azok is.

Szóval ez egyfajta sztereotipizálás, ami nem is alaptalan, de persze nem húzható rá minden egyedi esetre.

2018. aug. 3. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Amiért egy alakra neked nem tetsző nőnek nem lesz kisugárzása.
2018. aug. 3. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Azért, mert ez a kisugárzás duma részben kamu. Én nő vagyok, és magasról teszek a nekem nem tetsző pasik kisugárzására, semmi esélye nincs rá, hogy megfogjon. A nekem külsőre tetsző férfiak között számítanak már csak az egyéb dolgok.
2018. aug. 3. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Amiért a vaságyastól 50 kilós, p...csaszájú, műcicis nőknek van kisugárzása szerinted.
2018. aug. 3. 16:55
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Buta kérdés.

A külsõt és belsõt külön-külön értékelik, de sajnos, ha az egyik nincs rendben, akkor nem tudják értékelni a másikat egy párkapcsolatban.

Ha nincs rendben a külsõd, akkor nem fogja õket érdekelni a belsõd sem. Mindkét szempont fontos, nem csak az egyik.

2018. aug. 3. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:

"Azért, mert ez a kisugárzás duma részben kamu. Én nő vagyok"

Szerencsére vannak nők -20-as IQ felett is-, akik bizonyítottan érzékelik a kisugárzást.

2018. aug. 3. 17:27
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Átlagnál jóval magasabb IQ-val rendelkezem, és érzékelem a kisugárzást, csak nem fogom azt hazudni, hogy egy nekem nem tetsző külsőt kisugárzással tudnak kompenzálni. Az emberek túlnyomó többségénél nem így működik, és attól értelmes emberek szemében senki nem lesz mélyebb, intelligensebb és több, hogy az ellenkezőjét hazudja.
2018. aug. 3. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert általában nekik is van, de nem feltétlenül. Nem az alapján ítélnek, különben pl. én tele lennék csajjal, mert jó a külsőm, de a belsőm nem, de kevés ilyen van. Egy bűn ronda, igénytelen külsejű embernek viszont valószínűleg a "kisugárzása" sem az igazi... Szerintem valamennyire kompenzálja az egyiket, ha a másik nagyon jó, de csak egy határig.
2018. aug. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!