Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít az, hogy milyen a külsőnk? 13/L
Nekem valaki azt mondta,hogy szép vagyok,aranyos,cuki a mosolyom..Más meg azt,hogy csúnya vagyok,ha szebb leszek írjak rá stb-stb..
De szerintem az se szép akinek babaarca van,meg az sem szép akinek tele van az arca pattanásokkal..az a szép akinek selymes az arca de 1-2 pattanás van az arcán,vannak krémek kenőcsök használja azt és használni fog/én például arcszeszt használok naponta 2-szer kenek az arcomra és segít,meg arcradírt stb-stb/
"ha szebb leszek írjak rá"
Volt barátom írta nekem...Hülye mint a seggem,várjunk még a seggem is okosabb nála :D xDD
Én elfogadom magam olyannak,amilyen vagyok
Akinek nem tetszem az ne nézzen rám,akinek pedig tetszem az nézzem rám és szólítson le:PP
Nem tudom,nekem ebből az jön le,hogy tisztába vagy te magaddal,és te tudod magadról,hogy szép vagy!!
Viszont ha azt hiszed,hogy 13 évesen megkaptad a hideget,és ezután a meleg jön,akkor tévedsz!!
Gondolom most mész majd 8.ba!
7.be engem is értek a sértések,elég rosszul viseltem!
Aztán eltelt egy nyár,jött a 8.,és én csak lestem! És nagyon rossz volt,amikor mindenki leszólt,meg folyton piszkáltak!
Szóval kitartás,jövőre jön a neheze! :)Aztán még egy 5 év,és akkor elérsz oda,hogy számít a külső,de nem az alapján ítélnek! :)
Egyrészt azért számít, mert te sem veszed meg a rohadt paradicsomot a teszkóban...
és gondolom te sem egy csúnya fiút szeretnél magad mellé.
Másrészt pedig mindenféle méregdrága kencék helyett használj egyszerű háziszappant a mosakodáshoz, az szárítja a bőrt.
Max púdert még.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!