Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kamuztok, hogy nem számít mennyire izmos egy fiú?
Figyelt kérdés
volt aki már az én szaros 38as karomat túl nagynak nevezte itt,meg a legtöbb azt írja az izom egyáltalán nem mérvadó,nem ez alapján döntenek,sőt taszítják őket a nagy izmok stb. stb.
ennek ellenére az utcán járó párokat nézve izmos pasikkal járkálnak a lányok,őket nézik meg,a vékonyakat lenézik,kinevetik,rosszul vannak tőlük
én pl.190cm/87kg vagyok,teljesen levegőnek néznek,de állítom ha sikerül még több izmot pakolnom magamra,ez változni fog...
2014. aug. 7. 19:49
2/7 anonim válasza:
Én nem hazudok, nekem számít, de nem CSAK az. :)
18/L
3/7 anonim válasza:
nekem alapvetően a vékony srácok jönnek be. ahhoz képest egy erőteljesen kigyúrt, "vastag" srácba szerettem bele (együtt is vagyunk). van egy szint, ami már túlzás szerintem. a vékony srácok iránti vonzalmamat nem tudom hová tenni. azt sem, hogy ennek ellenére egy tökre nem vékony sráccal jöttem össze. it's complicated.
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlen kell izmosnak lenned.
5/7 anonim válasza:
Nekem nem számít. Szeretem a macikat. Az izmos pasiktól hányingerem van. Ízlések és pofonok.
6/7 anonim válasza:
Nem az izmosság számit, hanem egészen más dolgok, pl. tudjon jó anyagi hátteret nyujtani, jó legyen a kisugárzása, szorakoztató legyen, és plusz jó sportos alakja is..de önmagában csak hogy izmos valaki még nem biztos hogy a lányok odáig lesznek érte.
7/7 anonim válasza:
rakjál fel magadról képet a képfeltoltes.hu-ra, mert nem hiszem hogy az izomzatod miatt röhögnek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!