Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépít vagy rondít vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépít vagy rondít vagy nem számít, ha arcon sok az anyajegy?

Figyelt kérdés
Nem nagyokra kell gondolni hanem kicsikre, de legalább 10-15-re amik az arcon helyezkednek el, és nem olyan helyen ahol nagyon feltűnő, össze vissza. Én fiú vagyok és pont ilyen, engem nem zavar ha egy lány ilyen, már láttam ilyet, szerintetek?
2014. aug. 16. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tolj képet. Így nem tudjuk eldönteni.
2014. aug. 16. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Valakinek egész jól áll. :) És van, akinek nem... :D Nem küldenél képet privátban?
2014. aug. 16. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem, csak egész közelről látszik a nagy része 1-2. Nagyobb van csak. De volt már műtétem is mikor legszedtek 2 nagyot.
2014. aug. 16. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj meg kedves kérdező, az én arcomon 24(!) anyajegy található. Egy a szemöldököm alatt, kettő a felső ajkamon, jó pár darab az orromon, illetve a túlnyomó része az arcom bal oldalán. Soha nem zavart, és nem is fog, ettől érzem magam különlegesnek. Nem rondák, nem is olyan hű de nagyok. A belső combomon is van pár, valamint a kezeimen, és az ujjaimon is, meg a kulccsontomon, mellemen. A környezetemben lévőket soha nem zavarta, így én sem foglalkoztam vele. Aki így szeret, az pöttyösen is szeret, aki nem, az amúgy se :) Tanuld meg büszkén viselni őket, ez olyan, mint a szeplő. Ha büszkén viseled szexepil.

Édesanyámat kértem meg, hogy számolja már meg a hátamon meg a nyakamon lévőket, így összesen 100-120 körül vannak, és köszönik szépen mind jól megvannak :D

2014. aug. 17. 17:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem jegyezték meg sosem, hogy mik ezek rajtam vagy valami, csak érdekelt, hogy mit gondolnak róla mások, igazából 2 zavar csak, egy pici a jobb orrszányon meg egy a szemem széle alatt 1 cm-el jobb oldalt a jobb szélén, a többi mind oldalt van, de amúgy nekem is érdekes módon (most számoltam meg) 24 van.. :D
2014. aug. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!