Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem berágott rám, mert nélküle utazunk el. Van lelkifurdalásom, de nem teljesen jogos a sértettsége?
A férjem vállakozó. 14 alkalmazottja van, főként márciustól decemberig ideny jellegű munkát végeznek.Februárban elutaztunk Spanyolországba egy hétre,és akkor megegyeztünk,hogy idén már nem lesz nagyobb volumenű nyaralás,csak egy-egy napok.
Márciusban belevágtunk a baba projektbe, ami nagyon hamar összejött, viszont veszélyeztetett terhes voltam, hetekig vegetáltam,majd sajnos el is vetéltem. Gyakorlatilag a 11 évesemmel heteken át nem voltam sehol.
Jött a nyári szünet és elterveztem,hogy elmegyünk Erdélybe három napra, ahová a társaság miatt ( barátnő, gyerekek,mamák) nem jött.
Hetek óta halogatjuk,hogy 1 éjszakára elmegyünk Hajdúszoboszlóra fürdeni,de nem talál egy napot,ami alkalmas lenne. A lányunk a 4. táborban van a nyáron,mert mindketten dolgozunk.Igaz én kötetlenebb időbeosztással. A nyári szünetben egy napot nem töltött el a lányával. Minden munkanapot nekem kell megoldani ha nincs tábor. Mivel a csütörtöki beígért strandolás ismét elhalasztódik,ma bementem egy utazási irodába és lefoglaltam egy last minute utat hétfőtől. Már hetek óta mondom neki,ha adódik valami jó ajánlat akkor menjünk el. Ő nemet mondott,ekkor mondtam,hogy anyukám eljön velünk. Így ma lefoglaltam,anya a saját részén felül a gyerek útjának a felét is fizeti.
A férjem azóta vérig van sértve. Mondtam neki,hogy ősztől újra babázni szeretnék es sikerrel járunk akkor jó pár évig ez lesz az utolsó lazulós, együtt nyaralós a nagylányommal.
A férjem évek óta jár túrázni egy egyesülettel,van,hogy egy évben 2-3-szor megy el több napra nélkülünk. Szeptemberre is be van tervezve egy négynapos,amit egyáltalán nem sérelmeztem.
Jogos a mergelődese?
Nem.
De az én véleményem itt nem számít! A férjeddel kell beszélned!
Tehát szülnél egy olyannak, aki már az első gyerekét is leszarja ilyen-olyan hülyeségekre hivatkozva.
Szuper...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!