Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha mindig fáj, ha azt látom, hogy egy barátomnak sikerült párt találnia?
vannak pillanatok mikor sírva vígadunk..
ha megmaradsz nekik barátnak akkor miért lenne baj a fájdalom?
Irigy vagy, ez még önmagában nem jelenti azt, hogy rossz vagy, de ez az irigység(envy) a 7 főbűn egyike, ami azt jelenti, hogy ez a tulajdonság erősen hajlamosíthat arra, hogy rossz legyél.
Én soha nem fogom megérteni az irigységet, elvégre attól nekem nem lesz rosszabb ,ha a másiknak valami jól sikerül. Persze én is 'bűnös' vagyok, csak más téren, rám a 7 főbűn közül a fösvénység(greed) jellemző leginkább, én nem irigykedem, hanem általában engem irigyelnek, mivel látják, hogy sok pénzt gyűjtök magamnak.
Nem. Nekem is van, hogy rosszul mennek a dolgaim és nehezemre esik örülni, ha ugyanezen a területen egy barátomnak, akit egyébként nagyon szeretek sikerei vannak.
Nem mondom, hogy ez jó tulajdonság, de szerintem ettől nem vagyunk rossz emberek. Akinek sosincs ilyen gondolta az valószínűleg hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!