Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha mindig fáj, ha azt látom, hogy egy barátomnak sikerült párt találnia?

Figyelt kérdés
Nem sajnálom tőlük a boldogságot, nem kívánom, hogy egyedül legyenek, csak már nagyon régen egyedül vagyok és mindig csalódok, hogy másoknak sikerül, nekem pedig soha.
2018. júl. 30. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

vannak pillanatok mikor sírva vígadunk..

ha megmaradsz nekik barátnak akkor miért lenne baj a fájdalom?

2018. júl. 30. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Ember embernek farkasa.
2018. júl. 30. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy jo ember vagy
2018. júl. 30. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Irigy vagy, ez még önmagában nem jelenti azt, hogy rossz vagy, de ez az irigység(envy) a 7 főbűn egyike, ami azt jelenti, hogy ez a tulajdonság erősen hajlamosíthat arra, hogy rossz legyél.

Én soha nem fogom megérteni az irigységet, elvégre attól nekem nem lesz rosszabb ,ha a másiknak valami jól sikerül. Persze én is 'bűnös' vagyok, csak más téren, rám a 7 főbűn közül a fösvénység(greed) jellemző leginkább, én nem irigykedem, hanem általában engem irigyelnek, mivel látják, hogy sok pénzt gyűjtök magamnak.

2018. júl. 30. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem is van, hogy rosszul mennek a dolgaim és nehezemre esik örülni, ha ugyanezen a területen egy barátomnak, akit egyébként nagyon szeretek sikerei vannak.

Nem mondom, hogy ez jó tulajdonság, de szerintem ettől nem vagyunk rossz emberek. Akinek sosincs ilyen gondolta az valószínűleg hazudik.

2018. júl. 30. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az átlagos. Én fiatalon, 18 évesen megtaláltam a férjem, kb az összes barátnőm elfordult tőlem, mert jaj, nekem most pasim van. Egyáltalán nem hanyagoltam el őket, ők kezdték el lemondani a közös programokat. Az egyikük 2 évvel az esküvőnk után felbukkant, bocsánatot kért, közben ő is férjhez ment, belátta, hogy hülye volt. A többiek még mindig egyedül puffognak, pedig már több, mint 10 év eltelt...
2018. júl. 31. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és gyanítom, hogy sokan mások is, emberi dolog. Aki azt gondolja magáról, hogy ő nem, az valószínűleg nem volt még igazán magányos és boldogtalan, úgy viszonylag könnyű nem irigykedni.
2018. júl. 31. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!