Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozik az ember kisugárzása, ha már nem keres párt?
Régebben, amikor szingli voltam, de még akkor is, amikor nem volt annyira komoly a kapcsolato (mert mondjuk az elején jártunk), rendszeresen kedvesek és kezdeményezőek voltak velem a férfiak. Nem csak kapcsolatilag, de iskolában is, munkában is. Leültek mellém egyetemen, készségesek voltak, ha kérdeztem...
Most már senki nem jön még a közelembe se. Ha valakihez csak emberileg közelednék, az hárít.
Külsőre nem változtam, sőt, megkockáztatom, jobban nézek ki, mint 1-2 éve.
Akkor miért nem kommunikál velem senki?
Egyszer hallottam olyat, hogy aki potenciális partnert keres, annak hívogató a kisugárzása, olyan non verbális jeleket küld, amiket a férfiak tudatalattija vesz. Aki boldog párkapcsolatban él, azon keresztülnéznek, mert már nem ad ilyen jeleket.
Minden végtelenül kicsi időintervallumban változik.
Ez is érezhető változást vált ki, hisz elméd megváltozott.
Nem a kisugárzása, hanem a viselkedése.
Ha "csak emberileg" közeledsz valakihez, az szintén "csak emberként" fog reagálni, nem pedig férfiként.
Juteszembe. Karinthynak volt egy idevágó mondása:
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."
"Aki boldog párkapcsolatban él, azon keresztülnéznek, mert már nem ad ilyen jeleket."
Az ugye megvan, hogy ez nem igaz?
Lehet, az elmúlt 1-2 évben annyi férfit jelentettek fel zaklatásért, hogy már nem erőltetik ezt a kezdeményezés dolgot.
Esetleg tudják, hogy foglalt vagy.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!