Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani?
Valamilyen szinten vágyok rá, de ha találok valakit, aki jó “alany” lenne, egyszerűen megijedek, bizonytalan vagyok, hogy tényleg jó választás-e, és ha jön valaki más, akkor már az új sokkal izgalmasabb. És például többedik randi után sem érzem azt, hogy hiányozna a partner, akkor sem, ha jól érzem magam vele. Egyszer ugyan nagyon szerelmes voltam kb 1 éve, akkor hiányzott, de azóta sem találkoztam ilyen emberrel, pedig sok szimpi sráccal randiztam. Mi lehet a gond? :/ Ne erőltessem, majd jön magától?
22L
# 20 Lehet, hogy te tökéletesnek látod, de ő nem tart annak téged?
Egy kapcsolatban nem elég elvárásokat támasztani, nyújtani is kell cserébe valamit, azonos szintet. Ezzel te hogy állsz? Magadat tökéletesnek érezted a kiszemelt férfi oldalán? A férfiaknak is vannak elvárásai, nem csak neked, ez elég egyértelmű.
Nem kevertem semmit, csak feltettem egy kérdést, ami más. Teljesen jogos. Ha sok mindent megtettem a kapcsolatért, nem biztos, hogy tökéletes vagyok a másiknak.
Ez nem csak a tetteken múlik, hogy valaki tökéletesnek tart-e, úgy gondolom.
Pl. gondolom ő biztos nem hozta le érted a csillagokat, mégis tökéletesnek tartottad őt. Tehát itt nincs összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!