Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani?
Valamilyen szinten vágyok rá, de ha találok valakit, aki jó “alany” lenne, egyszerűen megijedek, bizonytalan vagyok, hogy tényleg jó választás-e, és ha jön valaki más, akkor már az új sokkal izgalmasabb. És például többedik randi után sem érzem azt, hogy hiányozna a partner, akkor sem, ha jól érzem magam vele. Egyszer ugyan nagyon szerelmes voltam kb 1 éve, akkor hiányzott, de azóta sem találkoztam ilyen emberrel, pedig sok szimpi sráccal randiztam. Mi lehet a gond? :/ Ne erőltessem, majd jön magától?
22L
Lehet, hogy nagyon rágörcsölsz. Olvass néhány könyvet párkapcsolati témában. Pl. az 5 szeretetnyelv című könyvet. Foglalkozz önismerettel is, mert még nagyon bátortalan vagy.
Ne félj, minden fog menni magától a megfelelő partnerrel együtt.
Ha mákod van jön olyan de ki vagy égve inkább úgy tűnik. Ha már csak az újdonság tud felizgatni mert elunod a másikat elég gáz. Főleg ilyen fiatalon kiégni. Bár mai világban nem is csodálkozom. Mert még tegyük fel rosszak a partnereid és azért lépsz le megértem de hogy ennyire könnyűvérű nőcske legyél...
Én 23/L vagyok eddig volt egy majdnem 4 éves kapcsopatom most egy 3 évesbe vagyok. Mindegyik alatt látok jó pasikat és próbálkoznak de ne haragduj én nem vagyok ribnc. Ha párkapcsolatot akarsz inkább állítsd át rá magad ha meg partnereket akkor ne utt szóramozz. Mitől ijedsz meg hogy többet jobbat nem próbálhatsz ki az elköteleződéstől? Akkor ne akarj kaocsolatot mert nem való neked. Tudod valamit valamiért. Ha meg még mindig azt a srácot szereted akibe 1 éve voltál szerelmes teljesen mindegy mit csinálsz... itt nem igazán tudjuk ezt megoldani neked kéne ezt rendbe tenni magadba hogy mit akarsz mi lenne a legfontosabb neked most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!