Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? (rövid)
Adott egy intelligens ember, akitől sokat lehetne tanulni. Azonban a túlzott büszkesége miatt, van, hogy lenézően viselkedik.
Kihasználnátok egy időre, amíg tanultok tőle, vagy egy percig sem viselnétek el a megaláztatást? (enyhén megalázó, nem durva)
1. nem szoktam az embereket kihasználni önös érdekből
(te se vagy jobb akkor, mint a másik)
2. nem vagyok papucs, hogy eltűrjem, hogy bárki megalázzon engem
" Azonban a túlzott büszkesége miatt, van, hogy lenézően viselkedik. "
Ez nem büszkeség, hanem gőg.
Nem használnám ki, mert a jellem az ami meghatározza a tudás felhasználásának minőségét, és ha a jellem negatív polaritású, akkor olyan lesz a tanítás minősége is.
A tudás mindig, mindenkor elérhető, és a rendelkezésedre áll, megtanulhatsz kutatni, kivonni, és integrálni te magad is.
Elarulnad, hogy mi az amit lehetne tole tanulni?
Mondjuk....EZO-ba nyomja? Kavebol valo jóslást, vagy valószínűség számítást? Megis mit leht tanulni igy, ebben a formaban, ebben a konteksztusban? En szerintem egy tini vagy, aki áhítattal csodal egy nala idősebbet. Vagy nem vagy vagy tini, de a szellemi érettséged kb az enyémmel egyenlo. Ami kimerül annyiban, hogy minden no k**a es r**anc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!