Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csendes, nyugodt, káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok, akkor én a nők számára az unalmas pasi leszek?
alkoholt egyáltalán nem iszom, dohányzásról tinikorban szoktam le
nyugodt természetű, csendesebb férfi vagyok.
F/27
Barátaim nincsenek, nem vagyok barátkozós.
Informatika érdekel főleg, ha már hobbi.
A választ a kérdésre te is tudod. Ha volt hosszabb kapcsolatod vagy több nővel volt már kapcsolatod akkor kaptál erről valamiféle visszajelzést.
Ha kapcsolatba kerülsz egy nővel és nem mentek tovább a második harmadik randinál és ez többször is előfordul akkor igen, unalmas vagy.
Ha meg tudod nevettetni a nőket, vidámak veled és alig várják hogy újból találkozzatok akkor nem vagy az.
én pl izgalmasan ülök a gép előtt. Néha megmoccanok ha zsibbad a se*gem.
Mit értesz izgalmas alatt? Tandemugrásokat csinál, siel, boxol, salakmotorozik vagy valami extrémebb sport?
Van hobbid? Nekem mondjuk nincs! Mi az amiből kitörhetnél ebből a komfortzónából? Nálam az első lépés az lenne, ha végre külön mennék szülőktől és alakítanám magam körül az életem. Ha valami kivág a komfortból utána már nehezen verődsz vissza. Napi teendők, aztán ha ehhez hozzászoktál gondolkodni kezdesz, hogy aha. Napi teendők oké, de több kellene. Aztán vagy tanulsz valamit szabadidődben, vagy a hobbidnak élsz. Ezt így képzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!