Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a férfiak maguknak tökéletes csajt? Miért baj, ha van egy kis felesleg a nőn? Vagy esetleg össze ér a combja stb. Miért hiszik ők olyan tökéletesnek magukat?

Figyelt kérdés

2018. júl. 28. 22:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%
Bocs Shrek, általában szimpi vagy, de szerintem is gáz ez a testsúly és nem cuki a pocak. El lehet várni a szép, csini, vékony nőt, de ahhoz neked is adnod kell magadra. Sok fizikai munkást ismerek, és szinte mindegyik szép szálkás, edzőterembe is szoktak járni.
2018. júl. 28. 23:23
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
17-es,akkor hogy értsd. Erős testalkatú vagyok,széles hát és váll.Ha elég sokan megkérdik hogy mit sportolok,akkor szerinted dagadt vagyok? Egy jópáran arra is tippeltek hogy valami kidobóember lehetek,pedig messze áll tőlem az erőszak.
2018. júl. 28. 23:24
 23/32 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az vagy. 17-es voltam. Nekem ne gyere ezzel az "erős testalkat" dumával.
2018. júl. 28. 23:28
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
21-es,én nem vágyok egy ultracsinos nőre mert tudom hogy nem lehet. Nem álomvilágban élek. Csupán azt jeleztem hogy szerintem egy nő igenis tegyen meg mindent ahoz hogy jól nézel ki. Egy férfi ebből a szempontból lustább,nem olyan kitartó.
2018. júl. 28. 23:30
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
17-es,az már a te bajod hogy mit hiszel vagy mit nem.
2018. júl. 28. 23:32
 26/32 anonim ***** válasza:
93%
A kidobóembereknek pont nincs valami vonzó testük, úgyhogy ez aligha számít bóknak.
2018. júl. 28. 23:32
 27/32 anonim ***** válasza:
92%

#16 Ehhez a magassághoz átlagosan 78 kg az ideális. Szélsőérték, ami még elfogadható (de nem zsírban) maximum 88 kg. 22 kg az nem egy kis pocak, hanem túlsúlyos vagy eléggé. Ne fogd a munkára, vagy, hogy férfiaknál még elnézhető, mert ez nem jó indok, és egyáltalán nem is nézhető el.

Ha olyan nővel szeretnél együtt lenni, aki csinos, vékony, hajlandó időt, energiáit fordítani a testére, akkor te ne egy lusta ember legyél, aki kifogásokat gyárt magának olyasmivel kapcsolatban, amit a nőktől nem nézne el.

Az a gond, hogy sok férfi, aki kövér, ugyanúgy azt hiszi, mint Shrek, hogy vonzó, ha van pocakja, közben pedig ugyanannyira kellene odafigyelnie mindenkinek az alakjára, amennyire ő is elvárja a jövőbeni párjától. Ha te elhízott vagy, akkor ne vékony nőt akarj. Vagyis akarhatsz, de kisebb az esélye, hogy lesz is olyan, aki elfogadna kövéren. Nagyobb esély van találni olyat, aki hasonló alkatú, hasonlóan áll a sportoláshoz, egészséges étkezéshez, mint te. És ez nem azt jelenti, hogy kövér embernek nem lehet vékony párja, csak azt, hogy felesleges utána itt panaszkodni állandóan, hogy a nők milyen gonoszak, mert nem állnak szóba veled, nem kellesz nekik.

2018. júl. 28. 23:35
 28/32 anonim ***** válasza:
90%

hát kérdező...

2 észrevétel.

1.fenékre meg combra hízol.

ez inkább ku-rva nagy szerencse,mert az mekkora kiba-szás akinek a derekára megy az egész.

elveszíti minden nőiességét az ilyen.

2.semmi zsírt nem eszel.

pff a zsír esszenciális tápanyag.

meg eleve nem a zsírtól hízik az ember hanem a szénhidráttól.

2018. júl. 28. 23:43
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért hiszik egy páran hogy kövér lehetek. Élőben még nem kaptam ilyen visszajelzéseket.
2018. júl. 28. 23:46
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
27-es,78 kg az ideális? Mikor annyi voltam mindenhonnan azt hangoztatták hogy milyen sovány vagyok. Inkább a 90 kg az ideálisabb,mivel elég csontos vagyok.
2018. júl. 28. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!