Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a férfiak maguknak tökéletes csajt? Miért baj, ha van egy kis felesleg a nőn? Vagy esetleg össze ér a combja stb. Miért hiszik ők olyan tökéletesnek magukat?

Figyelt kérdés

2018. júl. 28. 22:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező,egy nő hamarább fog tenni azért hogy tetszen a férfiaknak,külsőleg értem. Aki 8 órát lehúz egy irodában,agyon nem dolgozza magát+nem is mozog eleget. Munka után igenis érjen rá egy órát az edzőterembe lemenni.
2018. júl. 28. 23:00
 12/32 A kérdező kommentje:
Jaa jó. Majd én is 12 óra után még elmegyek edzőterembe.
2018. júl. 28. 23:04
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Shrek, te tök fogyatékos vagy. Mások is végeznek fizikai munkát, és mégsem dagadtak, ne ezzel takarózz. Neked csak ne legyenek elvárásaid. Inkább írj ki még egy pár kérdést unalmadban, ahelyett, hogy mondjuk leadnád azt a "kevés" felesleged... időd az van, látjuk.
2018. júl. 28. 23:06
 14/32 A kérdező kommentje:
Tudod nincs sok súlyfeleslegem csak az a baj, hogy mind a seggemre meg a combomra megy. Pedig egész műszak alatt guggolok, hajolgatok, pakolok stb. Nem eszek semmi zsírt se. Szóval nem tudom.
2018. júl. 28. 23:06
 15/32 anonim ***** válasza:
89%

Shrek42

Az, hogy fizikai munkát végzel, egyáltalán nem felmentés a hájas testre, sőt... Ennie meg képzeld, mindenkinek kell, ez milyen indok?! :'D

Akik irodában dolgoznak, meg nagy valószínűséggel komolyabb munkát végeznek, mint amit te valaha is csináltál. Ha fizikai munkát végzel, hogy vagy dagadt?!

2018. júl. 28. 23:08
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
15-ös,nem vagyok dagadt,183 magas és 100 kiló vagyok.A fölösleg elég jól eloszlik rajtam,egy kis pocakom van,de nem vészes. Sok nőnek bejön az enyhe pocak,tapasztalat.Az irodistákról most nem akarok külön monológot kezdeni.
2018. júl. 28. 23:15
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
183 centihez a 100 igen csak dagadt. Ne mond már, hogy alig, olyan nevetséges vagy.
2018. júl. 28. 23:17
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Lol, a 100 kiló ehhez a magassághoz elég sok, és nyilván nem izomról van szó, hanem hájról a te esetedben.
2018. júl. 28. 23:19
 19/32 anonim ***** válasza:
64%

Én pl alig eszem valamit, akkor is csírát, salátákat, zöldséget, amit a pasim meg sem tud kóstolni. Kiakasztom az egészséges életmódommal már 10 éve. És sportolok is. Mindehhez vagyok 172 centi, és 120 kg. Naponta kb ennyit eszem: Reggeli: 1 pohár tejeskávé cukor nélkül, 1 db paradicsom. Estebéd: 5-6 óra fele egy fél tenyérnyi csirkemell párolva, salátával. Néha + 1 alma, vagy barack, körte. Inni néha 100% narancslé, de leginkább víz. És nem szeretem az édességet.

Megszámolni se tudnám, hogy hány cupákzabáló osztott már ki megvetően, hogy figyelhetnék jobban az étkezésemre, és hány férfi tett gúnyos megjegyzést a külsőmre. (Ahogy most is lesz pár, aki elkezdi az okoskodást, szinte biztos.) Én már voltam orvosnál is, befektettek egy kórházba, spéci kaját kaptam, és tornáztattak is. Ott se fogytam egy dekát sem. De már örök életre gyógyszert kell szednem, mert a sok koplalástól szétmaródott a gyomrom, állandóan begyulladt.

Én megtanultam elfogadni magamat így, és nem foglalkozni az ilyen "férfiak" véleményével. Szerencsére léteznek bonyolultabb lelkek is, akiknek nem csak a külső számít.

2018. júl. 28. 23:20
 20/32 A kérdező kommentje:
Én pedig vegán vagyok. Semmi zsírt, állati dolgot nem eszek. Azóta fogytam 10 kg-ot, de megálltam. Igyekszem tornázni, de nen mindig van időm meg kedvem munka után.
2018. júl. 28. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!