Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak maguknak tökéletes csajt? Miért baj, ha van egy kis felesleg a nőn? Vagy esetleg össze ér a combja stb. Miért hiszik ők olyan tökéletesnek magukat?
Shrek42
Az, hogy fizikai munkát végzel, egyáltalán nem felmentés a hájas testre, sőt... Ennie meg képzeld, mindenkinek kell, ez milyen indok?! :'D
Akik irodában dolgoznak, meg nagy valószínűséggel komolyabb munkát végeznek, mint amit te valaha is csináltál. Ha fizikai munkát végzel, hogy vagy dagadt?!
Én pl alig eszem valamit, akkor is csírát, salátákat, zöldséget, amit a pasim meg sem tud kóstolni. Kiakasztom az egészséges életmódommal már 10 éve. És sportolok is. Mindehhez vagyok 172 centi, és 120 kg. Naponta kb ennyit eszem: Reggeli: 1 pohár tejeskávé cukor nélkül, 1 db paradicsom. Estebéd: 5-6 óra fele egy fél tenyérnyi csirkemell párolva, salátával. Néha + 1 alma, vagy barack, körte. Inni néha 100% narancslé, de leginkább víz. És nem szeretem az édességet.
Megszámolni se tudnám, hogy hány cupákzabáló osztott már ki megvetően, hogy figyelhetnék jobban az étkezésemre, és hány férfi tett gúnyos megjegyzést a külsőmre. (Ahogy most is lesz pár, aki elkezdi az okoskodást, szinte biztos.) Én már voltam orvosnál is, befektettek egy kórházba, spéci kaját kaptam, és tornáztattak is. Ott se fogytam egy dekát sem. De már örök életre gyógyszert kell szednem, mert a sok koplalástól szétmaródott a gyomrom, állandóan begyulladt.
Én megtanultam elfogadni magamat így, és nem foglalkozni az ilyen "férfiak" véleményével. Szerencsére léteznek bonyolultabb lelkek is, akiknek nem csak a külső számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!