Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem fura ez a "semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fura ez a "semmi közöd a párod dolgaihoz" mentalitás, ami itt az oldalon nagyon népszerű?

Figyelt kérdés

Sokak szerint semmi köze az embernek a párja:

- előéletéhez

- előző kapcsolataihoz

- hobbijához

- szabadidejéhez

- pénzügyeihez

- munkájához

- barátaihoz

- kiadásaihoz

- lakhelyéhez

- lényegében bármihez

Ez csak nekem furcsa?

Csak nekem az a természetes, hogy a párom a hozzám legközelebbi ember, akinek mindenhez köze van az életemben, és ugyanez fordítva?

Akik ennyire kizárják a párjukat az életükből, azoknál miben más egy idegen, vagy laza ismertség a párjuknál tulajdonképpen?

Vagy ezek csak komolytalan kapcsolatban jellemzőek?

2018. júl. 25. 09:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azok nem komoly kapcsolatok. Akármilyen jellegű emberi kapcsolatot alakítasz ki valakivel, előbb utóbb egy csomó információt fogsz megtudni. Ha nem, akkor meg nem kommunikáltok semmiről. Párkapcsolatban ez hatványozottan igaz.
2018. júl. 25. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolatban, főleg ha már elmélyült, igenis van közöd azokhoz a dolgokhoz, amiket felsoroltál... És nyilván nem a "brutális beavatkozásra" gondolok.
2018. júl. 25. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Közünk olyasmihez lehet csak, amit már egyszer megosztottak velünk, és ezáltal érzékeltük, közvetlenül érintkeztünk vele, ha valamirōl nem tudsz semmit, nem érintkeztél vele(nem történt kvantumkapcsolódás, ami felbonthatatlan), akkor ahhoz nem is lehet közöd, hisz nem kerültél vele érintkezésbe, viszont kíváncsi lehetsz rá.

De ha valamire kíváncsi vagy annak mindig oka van.

A lényeg itt az, hogy valaki !miért! kíváncsi a múltra.

Ez esetben az ok lehet egészséges megismerési vágy amivel semmi probléma nincsen, vagy lehet félelembōl táplálkozó biztosítékkeresés.

Én magam személy szerint ha az elōbbit érzékelem, tehát az egészséges, és ōszinte megismerési vágyat, akkor nyitott vagyok, viszont ha az utóbbi birtokló, és félelem alapú viselkedésmátrixot, akkor azt minden további nélkül zárom ki, mert nem engedek be ilyen minōséget az életembe, ugyanis én egész-ségben élek, nem fél-elemben.

2018. júl. 25. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is így látom, mint a kérdező.

Hozzam se áll senki közelebb, mint a párom akkor hogyne tudnék mindent róla..

2018. júl. 25. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez nehéz kérdés
2018. júl. 25. 15:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazából én nem nevezném párkapcsolatnak azt, ahol ilyeneket nem kérdezhetsz meg a másiktól. Akkor tényleg csak összejárnak dugni és ennyi. Talán csak az előző kapcsolatai kivételek, de pl. az előélete igencsak fontos lehet, ha mondjuk börtönben ült (extrém példa, tudom). Viszont leginkább a férfiak, annyira féltik ezeket az információkat, mintha az atomrakétákhoz lenne a jelszó. Komolyan, megkérdezed egy randin, hogy mivel foglalkozik, tehát mivel tölt minden héten kb. 5x8 órát és fel vannak háborodva, mert biztos csak a pénztárcájukban akarsz turkálni...
2018. júl. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!