Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fúj egy keresztény férfi és miért izgis egy mohamedán, iszlám stb? Mi ez a jelenség?
és jellemzően minden kompromisszum nélkül, a férfi kénye-kedvére vannak együtt..
mindegy,
ki vagyok, hogy beleszóljak?
Megnyugtatlak: számomra a keresztény és a mohamedán is a fúj kategóriába esik. :"D 2018-at írunk, így végre el kellene felejteni az összes vallásos baromságot. :D
Egyébként magyarral vagyok együtt, de ő is ateista.
22/N
Nem igazán érdekel a vallás, nekem nem számít, mert nem vagyok hívő, aki meg vallásos, azt meg elfogadom és örülök neki, ha ez neki így jó.
A jelenségről annyit, hogy gyomorforgatóan sok lett az ítélkező, intoleráns álkeresztény és ez a normális keresztényekre rossz fényt vet. Ennyi röviden.
Ugyan kérlek, mutass már nekem egy valóban keresztény férfit Magyarországon....nem sok van. A mohamedán és az iszlám meg gondolom ugyanaz a vallás, és nagyon keveseknek jön be nálunk. Ami menő az az, hogy ha csendben megéled a hitedet, világnézeted van, amiről lehet veled beszélgetni, de nem tukmálod másra.
Az egyetlen értékelendő dolog az iszlámban amúgy pont az, hogy a követői közül sokkal többen valóban megélik a hitüket, míg a hazai plasztik keresztények csak a szájukat jártatják és híján vannak minden keresztény értéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!