Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fúj egy keresztény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fúj egy keresztény férfi és miért izgis egy mohamedán, iszlám stb? Mi ez a jelenség?

Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 06:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

és jellemzően minden kompromisszum nélkül, a férfi kénye-kedvére vannak együtt..

mindegy,

ki vagyok, hogy beleszóljak?

2018. júl. 25. 07:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is megjelent az asian date hirdetés. Ez egy összeesküvés elmélet lesz! :D
2018. júl. 25. 07:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan opció nincs, hogy nem vallásos? Nem kell, hogy ateista legyen, elég, ha a saját felfogása szerint hisz.
2018. júl. 25. 08:16
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Megnyugtatlak: számomra a keresztény és a mohamedán is a fúj kategóriába esik. :"D 2018-at írunk, így végre el kellene felejteni az összes vallásos baromságot. :D

Egyébként magyarral vagyok együtt, de ő is ateista.

22/N

2018. júl. 25. 08:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő gusztustalan <3
2018. júl. 25. 12:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Vallástól függetlenül szerintem sok közel-keleti férfi nagyon vonzó. Nyilván ízlés kérdése, van, akinek más jön be, én személy szerint nagyon férfiasnak látom a magas, sötét hajú, barna szemű, szakállas férfiakat. Persze ez csak a külső, nem valószínű, hogy összejönnék olyannal, akivel nem egyezik a vallásom, de ha választani lehetne, akkor a saját vallásomon belül is egy hasonló kinézetű férfi tetszene a legjobban külsőre.
2018. júl. 25. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán érdekel a vallás, nekem nem számít, mert nem vagyok hívő, aki meg vallásos, azt meg elfogadom és örülök neki, ha ez neki így jó.

A jelenségről annyit, hogy gyomorforgatóan sok lett az ítélkező, intoleráns álkeresztény és ez a normális keresztényekre rossz fényt vet. Ennyi röviden.

2018. júl. 25. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Ugyan kérlek, mutass már nekem egy valóban keresztény férfit Magyarországon....nem sok van. A mohamedán és az iszlám meg gondolom ugyanaz a vallás, és nagyon keveseknek jön be nálunk. Ami menő az az, hogy ha csendben megéled a hitedet, világnézeted van, amiről lehet veled beszélgetni, de nem tukmálod másra.

Az egyetlen értékelendő dolog az iszlámban amúgy pont az, hogy a követői közül sokkal többen valóban megélik a hitüket, míg a hazai plasztik keresztények csak a szájukat jártatják és híján vannak minden keresztény értéknek.

2018. júl. 25. 16:17
 19/19 A kérdező kommentje:
ebben teljes egyetértésem..de tényleg
2018. júl. 25. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!