Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most a kollégámmal? ( sokkal bővebben lent)
Figyelt kérdés
Őszintén szólva nem tudtam melyik kategóriába illik bele ez a kérdés, szóval ide teszem most fel. A helyzet az, hogy kb 3 hónapja érkezett hozzánk egy új férfi dolgozni. Én csak akkor ismertem meg őt, amikor találkoztunk egy nyári céges rendezvényen. Este kicsit többet ivott is, de elmondta, hogy mennyire bejövök neki, meg csinos vagyok(akkor találkoztunk először) stb... szóval bókolt. Aznap este mikor haza mentem jó érzésem volt, mert hát poztitív volt az nekem, hogy még tetszehtek másnak, nem vagyok rossz csaj stb. Akkor az egészet a az alkoholnak tudtam be, de aztán a többi munkatársam mondta, hogy mennyire szégyelli a srác a dolgot stb. Mondom akkor megbeszélem, vele a dolgot. Így hát egyik délután amikor dolgoztam bejött hozzám és tudtunk is beszélgetni, megittunk egy kávét és elmondtam, hogy nem haragszok rá és nincs semmi baj azzal amit ott mondott. Viszont ezután egyre gyakrabban kezdett el bejönni hozzám és elkezdett írogatni facebookon is. Alapjában véve jól el tudtunk beszélgetni és nekem is jól esett, ő pedig meg is köszönte a beszélgetéseket minde alkalommal. Persze sosem mondtam neki, hogy viszonoznám az érzéseit és nem is adtam alá a lovat. Azt eléggé a tudtomra adta, hogy bejövök neki és ő egy ilyen nőt szeretne magának. De nekem van egy párom akivel 2,5 éve vagyunk együtt. Ezt mondtam a srácnak is, de azt mondta ez úgysem lehet hosszúéletű a párommal stb... Mikor mondtam neki, hogy de én szeretem a párom, letiltotta a beszélgetéseinket és elköszönt, de szerintem csak idegességében. A helyzet az, hogy most mit tegyek? Most én érzem magam szarul, mert azt mondtam neki nem.... Persze jól estek a bókok(amivel szerintem semmi baj nincsen), és ha nem lenne párom még össze is jöhetnék vele akár...de alapból idősebb nálam nem is kevéssel. Mondta, hogy ő szeretné megpróbálni velem, találkozgatni hívott ilyenek. Szeretem a páromat és úgy érzem ő az akire szükségem van az életem hátralévő részében. Lehet, hogy ez csak fellángolás lenne részemről ami remélem elmúlik vagy szerintetek mit érdemes tenni ebben a helyzetben?2018. júl. 24. 13:46
11/13 anonim válasza:
úgyis le fogsz vele (is) feküdni.
12/13 anonim válasza:
Szerintem te nem szereted a párodat... Sajnálom őt.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem kell tenni semmit.
Igaz, hogy gyerekesen reagált, de legalább vette a lapot.
Ha újra keresne, akkor legyél tavolságtartó, formális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!