Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most a kollégámmal? ( sokkal bővebben lent)
Ez a pasi gyerek, és a jelek szerint te is az vagy, ha ez a viselkedése nem ábrándított ki...
bocsi :)
Ez nagyon érdekes, hogy meginogtál, hogy felmerült benned ilyesmi eleve, amiket leírtál.
Szerintem ezt a bizonytalanságot, ezt a megingást a kollegád is megérezte rajtad és ezért udvarolgat, próbál lépni feléd.
Nézd, ha már belegondoltál abba, hogy mit lehetne vele kezdeni azért az már árulkodó. Meg az is, hogy használod a "fellángolás" szót.
Én férjem mellett senkivel sem gondoltam soha ilyesmibe bele vagy bizonytalanodtam el akár kicsit is.
Hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból valami? Jól gondold át mit csinálsz, mert bár neked a jelenlegi párod még nem a férjed, de azért ez elég komoly válságot és éket tud verni közétek.
Szerintem a tisztelet hiányzik a mostani kapcsolatából, ez evidens. Már nem tiszteli néz fel a saját pasijára, de azért azt sem lehet elmondani, hogy erre a fiúra is fel lehetne nézni... nekem ez csöbörből vödörbe kategória.
Te magad vagy még a kislány, ezért kisfiúkat vonzol be, akiket nem tudsz tisztelni. Milyen az édesapáddal a kapcsolatod?
Rohadt ecceru.
Semmit ne tegyel. Felejtsd el.
Volt egy pici kaki, most még nagyobbat kavartál.
Inkább magadnak válaszold meg miért tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!