Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg vàlófélbe vagyok, van egy 5 éves lányom. Egy gyerekkori barátom párkapcsolatot szeretne velem. Imád engem és a lányomat. Miért probléma ha túlsúlyos a hapsi?
Szüleim nagyon kifejezik nemtetszésüket,szerintük mellém egy sármos hapsi kell
Engem nem érdekel hogy molett,jól meg vagyunk.
Hogy értethetném meg a szülőkkel hogy nem érdekel a küldő és hogy én remekül érzem magam a sráccal?
Elég nagy lány vagyok 30 felett azt hiszem
3 hónapja jöttem el a férjemtől egy gyerekkel
Egyedülállóként kutya nehéz a dolog hogy a gyereket is felneveld
De gondolom te vagy egyedülàlló vagy vagy hàzas
Ha te járnál ebbe a cipőbe kíváncsi lennék mit tennèl
Fizetem a rezsit,etetem-ruházom a gyerekemet és magamat
Ha neked megfelel, akkor nincs kérdés.
Az, hogy a szüleid mit gondolnak, az meg egy másik kérdés. Nekik tiszteletben kéne tartani, hogy te emellett a férfi mellett érzed jól magad.
Ha nincs más a súlyán kivül, ami negatívum lenne (alkoholprobélma, tartósan munkanélküli/munkakerülő, stb ilyesmik), akkor ne foglalkozz senkivel.
>Hogy értethetném meg a szülőkkel
Mi a fasz köze van hozzá a szüleidnek, hogy kivel jössz össze?
SEMMIT sem kell megértetned velük. Elmondod, hogy mi van, ők elmondják, hogy mit gondolnak, ezt te tisztelettel tudomásul veszed, aztán azt teszed, amit akarsz. Nem egy szaros gyerek vagy, ne is viselkedj úgy.
Most akkor a szüleid lennének vele kapcsolatban, vagy te?
Ha te, akkor tojni rá, hogy mást mond. Majd megunják és elfogadják.
Nem palimadár,és nem a pénze kell!
Ha valaki elvált és talál mást az szerinted nem normális?
Ha elváltam maradjak egy életen át egyedül?
Neked azért kell társ mert legyen aki eltart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!