Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg vàlófélbe vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg vàlófélbe vagyok, van egy 5 éves lányom. Egy gyerekkori barátom párkapcsolatot szeretne velem. Imád engem és a lányomat. Miért probléma ha túlsúlyos a hapsi?

Figyelt kérdés

Szüleim nagyon kifejezik nemtetszésüket,szerintük mellém egy sármos hapsi kell

Engem nem érdekel hogy molett,jól meg vagyunk.

Hogy értethetném meg a szülőkkel hogy nem érdekel a küldő és hogy én remekül érzem magam a sráccal?

2018. júl. 24. 09:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Elég nagy lány vagyok 30 felett azt hiszem

3 hónapja jöttem el a férjemtől egy gyerekkel

Egyedülállóként kutya nehéz a dolog hogy a gyereket is felneveld

De gondolom te vagy egyedülàlló vagy vagy hàzas

Ha te járnál ebbe a cipőbe kíváncsi lennék mit tennèl

Fizetem a rezsit,etetem-ruházom a gyerekemet és magamat

2018. júl. 24. 10:03
 12/23 A kérdező kommentje:
Nekik fontos hogy sármos legyen mellettem egy hapsi
2018. júl. 24. 10:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha ezeket a dolgokat a szüleiddel beszélnéd meg? Elég nagylány vagy már ehhez, nem gondolod? Mi nem tudunk helyetted cselekedni.
2018. júl. 24. 10:07
 14/23 anonim ***** válasza:
33 éves vagyok, nekem is bele akarnak szólni a szüleim az életembe, csak éppen nem hagyom, persze nem tetszik nekik, de nem érdekel.
2018. júl. 24. 10:08
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha neked megfelel, akkor nincs kérdés.

Az, hogy a szüleid mit gondolnak, az meg egy másik kérdés. Nekik tiszteletben kéne tartani, hogy te emellett a férfi mellett érzed jól magad.

Ha nincs más a súlyán kivül, ami negatívum lenne (alkoholprobélma, tartósan munkanélküli/munkakerülő, stb ilyesmik), akkor ne foglalkozz senkivel.

2018. júl. 24. 10:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

>Hogy értethetném meg a szülőkkel

Mi a fa­sz köze van hozzá a szüleidnek, hogy kivel jössz össze?

SEMMIT sem kell megértetned velük. Elmondod, hogy mi van, ők elmondják, hogy mit gondolnak, ezt te tisztelettel tudomásul veszed, aztán azt teszed, amit akarsz. Nem egy szaros gyerek vagy, ne is viselkedj úgy.

2018. júl. 24. 10:28
 17/23 anonim ***** válasza:

Most akkor a szüleid lennének vele kapcsolatban, vagy te?

Ha te, akkor tojni rá, hogy mást mond. Majd megunják és elfogadják.

2018. júl. 24. 10:36
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul találtál egy palimadarat, aki majd anyagilag segít, anyukád meg keresztbe akar tenni. Ciki.
2018. júl. 24. 10:44
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem palimadár,és nem a pénze kell!

Ha valaki elvált és talál mást az szerinted nem normális?

Ha elváltam maradjak egy életen át egyedül?

Neked azért kell társ mert legyen aki eltart?

2018. júl. 24. 10:53
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetne felnőtt emberekkel megértetni, hogy nem kell semmit megértetniük a szüleikkel? Te egy szuverén, a szüleiről levált ember vagy. Azt csinálsz, amit akarsz. Ha eddig nem értették meg ezután sem fogják, mert az idős emberek rugalmatlanok és ugyanaz a lemez fog menni náluk már haláluk napjáig. Mondd, hogy téma lezárva, szereted és kész. Nem fogsz erről beszélgetni velük. Pattanjon le rólad, amit mondanak, egyszer majd abbahagyják. Aztán egyszer úgyis találkozni fognak vele, megkedvelik és hirtelen mindenki übercuki lesz! :D Ha a szemükre veted a régi megjegyzésüket azt meg letagadják.
2018. júl. 24. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!