Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem rájövök ha a pasi csak kihasználna. De mi van akkor ha?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fickóval, egyelőre neten. Barátok szerint hagynom kellene, én viszont nem érzem a vészcsengőt.
Elgondolkoztam mi van, ha túl sok jót képzelek bele és ezáltal vakká tesz és egyértelmű, hogy hülyére vesz.
Vagy azért ennyire vaksinak nem lehet lenni, ha nem vagyok egy naiv fajta, ne aggódjak?
Én 20 a fickó 32.
2018. júl. 24. 08:41
1/3 anonim válasza:
Találkozz vele egyszer. De sok jövőt nem jósolok a 12 év korkülönbség miatt.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg személyesen megismerni, az mindennél többet ér/ mond. Mondjuk ez a felállás, ami a korotokat illeti, már nem igazán ideális...
3/3 anonim válasza:
Pontosan hogyan használna ki? Mert kihasználni inkább csak anyagilag lehet valakit (ugyanis szexnek csak akkor van értéke, ha prosti vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!