Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a legjobb barátnőtöket egy pasi kihasználná, de ő mégsem tudná ott hagyni a srácot?
A szomszéd lánnyal nagyon jóban vagyunk, mintha a nővérem lenne, ő két évvel idősebb nálam. És mindent megbeszélünk.
Elmesélte, hogy összejött egy sráccal, akinek régóta barátnője van, de titokban találkozgatnak a sráccal, és lefeküdnek egymással. Bár nem helyeseltem a dolgot, és ezt a tudtára is adtam, tovább csinálta.
A baj az, hogy egy ideig a dolog csak a szexről szólt, de most már többről is, és látom rajta, hogy szenved. Ráadásul a srác totál kihasználja, ugráltatja, olyan dolgokra is rá akarja venni, amit Ő nem akar (pl. hármasba egy másik pasival(!), de nem képes ott hagyni azt a barmot. Pedig egyértelmű, és ő is elismeri, hogy csak arra kell a srácnak, ráadásul csak titokban találkozhatnak, hogy a srác párja meg ne tudja, hogy megcsalják. Nagyon rossz így látni a barátnőmet, totál ki van. Nem tudom mit tegyek. Hogyan segítsek neki? Szerintetek?
Ha annyira kilenne akkor otthagyná.
Vagyva nők ennyire akaratgyenge droidok lennének?
A barátnőd is elég nagy lotyó, ha ilyen könnyen benne van egy kapcsolat tönkre tételében.
Egyébként nem tudsz tenni semmit, valaki csak a saját bőrén tanul jó sokára, neki tökéletesen megfelel ez is. Csak addig szenved amíg a srác nem hívja dugni, ha az sem lenne mindig szenvedne.
Mit akarsz beleszólni abba hogy mit csinál? Kényszeríti valaki hogy dugjon a fiúval? Nem,vígan és önként teszi.Sőt még egy kapcsolattörésbe is belement.
Szóval vagy élvezi valójában vagy ritka szerencsétlen.
Sajnos a szerelem egyeseknek tényleg elveszi minden józan eszét, és képesek miatta porig alázni/aláztatni magukat. :(
Az én barátnőm is hasonló cipőben jár, sőt az még talán rosszabb is ennél. Mindenki próbálja lebeszélni róla, én is, a testvérei is, a szülei is, de hiába, vakon szereti, azt mondja ez is jobb mint a semmi... Pedig nem egy csúnya lány, azt nem lehet rá mondani.. A fiú eleve egy züllött alak, és többször lealázta (szóban), lekezelőn bánik vele. A barátnőm egyszer öngyilkos akart lenni, mikor szétmentek, aztán úgy tűnt észhez tért, de visszasírta magát a pasihoz, azt mondta már nem fog benne úgy bízni... Sajnálom szegényt, olyan hülye ez ügyben, és egyszerűen nem tudjuk erről lebeszélni... :( Néha komolyan aggódok érte... :(
Ha érdekel hogy vele mi a gond, vagy te találsz megoldást a tiedhez, írhatsz privit, mert mi már kifogytunk az ötletekből :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!