Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan. Nagyszerű, ügyes, okos, jófej, belevaló, erős, bátor, intelligens, kemény, férfias, aktív, energikus, jópofa srácnak érzem magam. Miért utasít el a csajszi mégis?
Tegyél már fel egy képet magadról, azt megmondjuk h mennyire vagy átlagos:), amúgy folyik benned egy kis vér(kisebbségi) kisapám, kisapém. Akkora egod van h csoda h még kiférsz a szobád ajtaján. Nem azért mondom de ennyire beképzelt f@szkalapot rég láttam:D
okos - inteligens
aktiv - energikus
jófej - jópofa
erős - kemény
Jó h ismétled önmagad, ezek mind szinonimák te agyoniskolázott majom!!! Szerintem szálj le az égből azt gondolkozz el miért nincs csajod!!
attól, hogy TE annak érzed magad amiket leírtál,még nem biztos , hogy az is vagy !
az én páromnak akkora arca van, hogy néha a dupla garázsajtót kinyitom neki poénból , hogy be tudjon jönni a házba, de hozzá teszem van is neki miért...és nem a nagy farkára gondolok és nem is arra , hogy minek érzi magát !
sikeres a vállalkozásában és erre kicsit el tud szállni, de én ebbe szerettem bele, lehet pont a leányzónak visszataszító a viselkedésed , vagy alapból kinéztre nem jösz be neki !
25/L
Miért utasít el a csajszi mégis?
Csak.
AZÉRT MERT EGY TROLL VAGY!!!!
EGY SZA.R!!!! EGY SZA.R VAGY!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!