Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldogtalan vagyok, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan vagyok, mégsem vagyok képes a szakításra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a párommal.

Már együtt élünk és úgy érzem nagyon nem egészítjük ki egymást.

Idegesít minden egyes mondata, minden mozdulata, szinte minden, ami ő.

Felnőtt férfi létére minden reggel, ahogy felkel anyucival és apucival beszélget. Szinte napi szinten találkozik a szüleivel. A szülei kicsi manónak becézgetik stb.

Örülök, hogy jó a kapcsolata a szüleivel, csak hát elég zavaró, minden reggel ahogy anyucival “jó reggelt telefonálnak”, meg kb. naponta 20x telefonál kb. minden egyes családtagjával. Nem érzem azt, hogy egy férfivel lennék együtt.

A pénzt folyamatosan elszórja hülyeségekre. Mindenből a legdrágábbat akarja, mintha milliomosok lennénk. Titokban a szüleitől kéreget pénzt, mert ő elcseszi minden hülyeségre. Folyatosan pazarol. Ahányszor eszik, a fél tányér ételt kiönti a kukába. Képtelen kijönni a konyhába enni, folyamatosan az ágyban eszik. Mindig takarítok utána, minta lenne egy 5 éves kisfiam. Nem segít semmiben. Ha főzök valamit, délután, akkor ő azt már másnap sem reggel, sem délután nem eszi meg, mert másnapos étel. 1 évvel ezelőtt felszedett 60 kiló plusszt, miközben amúgy sem volt valami vékony. Nem szeretne lefogyni sem. Stb.

A lényeg, hogy igazából már utálom nagyon.

Családot képtelen vagyok vele tervezni, mert egy link alak.

Nyilván nem tudom összefoglalni, hogy mennyi minden történt velünk az évek alatt, de a lényeg ugyanaz, hogy utálom. Egyszerűen mindent gyűlölök benne. Szexelni sosem akarok. Ha szexelünk is, akkor is nehéz visszatartani a könnyeimet, azt várom mikor lesz már vége, és utána folyton magamba zuhanok. Valahol mégis azt érzem, hogy szeretem. Közben tudom, hogy nem, mert igazából gyűlölöm.

Miért vagyok ilyen degenerált?

2018. júl. 22. 23:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kom9lyan nem értelek, egy ilyen pasi mellett minek vagy, mit akarsz? Abortuszra kellett menj miatta, 5 éves szinten van, takarítod a zabálás maradványait az ágyból...most akkor mi a bajod azzal, hogy ha elhagyod egész nap egyedül sorozatokat nézhetnél?? Az ezek után maga lenne a menyország!!!

Ne haragudj, de ha te ezt még egy nappal us tovább csinálod, h@lje vagy.

2018. júl. 23. 03:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Majd lesz masik pasi.
2018. júl. 23. 06:22
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Úgy látom mindenki hibás a szutyok életed miatt, csak te nem. Te csak áldozat vagy. Pedig ezek mind a te döntéseid. Azért nem szakítasz, mert imádod sajnálni magad.
2018. júl. 23. 06:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Jaj drága, csak magadat őrlöd, meg sem érdemel az a hülyegyerek. El kell őt hagynod, egy ilyen mérgező kapcsolat sehogy se lesz jó a jövőben, biztos hogy kemény lesz a szakítás után, de gondold át, ami most történik annál nehéz lejjebb menni szerintem. Ha nélküle éled tovább az életedet lesz időd összeszedni magad, menj el pszichológushoz, keress valami sportot, olyan tevékenységet, ahol több ember van, valakivel leállsz csevegni, ez is jól fog esni. Próbáld a szomorkodás után kizökkenteni magad, de akkor is az az érzés lesz benned, hogy megerte és ez jó hatással lesz majd. Nehogy benne maradj ebben az egészben, ez a legrosszabb forgatókönyv. Ne félj előre a maganytol,az átmeneti, ez a tetü annál sokkal ijesztőbb, hidd el.

Kitartás!!! Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írhatsz privátban

2018. júl. 23. 06:33
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
#13 én is így látom, ahogy te. Mindenki hibás csak ő nem. Hiába vagy hornonzavaros lehet védekezni ha terhes vagy és meg akarod tartani nincs az az isten aki miatt elvetetném, utólag meg, hogy van egy kis lelkiismereted teljesen normális, az kevésbé hogy a pasidra vetíted ki. A te felelősséged is legalább annyira, bocsika. Ha meg ennyire szar minden és nem megy kB csak az lehet a dologba, hogy nem hagyod el h nincs hova menni. Mert bár takaritasz de mégis kényelmesebb nála xarul élni mint albérletet keresni. Szedd össze magad
2018. júl. 23. 07:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Tömören röviden megmondom, hogy "erre csúnyán rá fogsz b**aszni"
2018. júl. 23. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Én ugyan csak ~3 évig voltam a barátommal, de annyi minden amit mondtál olyan, mintha én írtam volna. A végére már annyira undorodtam az egésztől, de mégis azt éreztem, hogy szeretem mint embert, meg már annyira megszoktam, hogy nem tudtam elképzelni, hogy más legyen. De végül szakítottunk, és annyira jó azóta. Tényleg teljesen felszabadultam, pedig nekem sincs sok barátom. Szóval szerintem szakíts vele, akkor is, ha nagyon félsz az egésztől. Szinte biztos, hogy utána azt fogod érezni, hogy már sokkal hamarabb meg kellett volna tenned, és boldogabb leszel.
2018. júl. 23. 15:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor ne szakíts (de ne is nyavalyogj ide).
2018. júl. 23. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta, kérdező?
jan. 29. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!