Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy ki ő? (Pécs)
Figyelt kérdés
Láttam ma a mekiben Pécsen (zsolnay út), a konyhán 15:10 körül egy nagyon aranyos lányt, épp grillezett. Kb. 160-170cm magas volt, szőke kis tündér! :) Férfi létemre majdnem elolvadtam :)
Hogy tudnám kideríteni, hogy ki lehetett ő?
2018. júl. 22. 20:36
1/8 anonim válasza:
1.Hívd fel a mekit, és tegyél panaszt ellene. Utána pedig járj sűrűn a munkaügyi központba. Jó eséllyel találkoztok. 😂😂
2. Menj el ismét, előbb utóbb ott lesz!
3. Menj el és kérdrzőskődj a kollégàitól!
2/8 anonim válasza:
Annak mar este jol szetszexelik a puncijat. Az ilyen lanyoknak mindig van valakijuk. Lehet meg a spermat is lenyeli ejjel, es analba is engedi. Az ilyen kis tunderi lanyok a lgvadabbak a szexualitas teren. Biztosithatlak rola, hogy szerintem mar tobb fiuval is csinalta egyszerre.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az egyik barátnőmről beszélsz, de nem árulom el az elérhetőségeit. :D És ha tényleg ő az, akkor leszbi, szóval nem lenne sok esélyed nála..
4/8 anonim válasza:
Miért van az hogy a mekikben egy csomó leszbikus dolgozik?
5/8 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, nem küldött privátban képet. Valószínűleg fake amit mond. Szerinte kár a gőzért, szerintem meg akkor kár a gőzért ha egy személyről beszélünk...
2018. júl. 22. 21:38
6/8 anonim válasza:
Nem küldök, mert ha ő az, nem szeretném kiadni őt. Mondtam már, ha annyira érdekel, járj utána magad. Csak gondoltam szólok, az ember segíteni akar és máris hazugnak kiáltják ki. Tényleg egy trágyadomb ez az oldal.
7/8 A kérdező kommentje:
És akkor biztos hogy ma negyed 4 -kor a barátnőd grillezett? Tudod mekkora rá az esély? 70 fő dolgozik a zsolnay mekiben, a fele szőke, a negyede vörös, a másik negyede barna... és mind tündér, meg aranyos.
Hiába böngészem az ott dolgozók adatlapján az ismerősöket, sehol nem találom.
2018. júl. 22. 22:03
8/8 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy a barátnőm, aki szőke hajú, bájos arcú, ott, abban a mekiben dolgozik. Lehet más szőke lány is dolgozik ott, nem tudom. Viszont szombaton megyünk a Zsolnay negyedbe a sörfesztiválra, ha akarod gyere el, hátha látod őt megint és akkor kiderül ő volt-e az. Én más infót nem akarok kiadni, kicsit próbálj meg megérteni engem is, nem küldözgetem a képét csak úgy neten. Én se örülnék ha velem ezt tennék, így én se fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!