Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy derítsem ki, hogy ki ő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki, hogy ki ő? (Pécs)

Figyelt kérdés

Láttam ma a mekiben Pécsen (zsolnay út), a konyhán 15:10 körül egy nagyon aranyos lányt, épp grillezett. Kb. 160-170cm magas volt, szőke kis tündér! :) Férfi létemre majdnem elolvadtam :)

Hogy tudnám kideríteni, hogy ki lehetett ő?

2018. júl. 22. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

1.Hívd fel a mekit, és tegyél panaszt ellene. Utána pedig járj sűrűn a munkaügyi központba. Jó eséllyel találkoztok. 😂😂

2. Menj el ismét, előbb utóbb ott lesz!

3. Menj el és kérdrzőskődj a kollégàitól!

2018. júl. 22. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Annak mar este jol szetszexelik a puncijat. Az ilyen lanyoknak mindig van valakijuk. Lehet meg a spermat is lenyeli ejjel, es analba is engedi. Az ilyen kis tunderi lanyok a lgvadabbak a szexualitas teren. Biztosithatlak rola, hogy szerintem mar tobb fiuval is csinalta egyszerre.
2018. júl. 22. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik barátnőmről beszélsz, de nem árulom el az elérhetőségeit. :D És ha tényleg ő az, akkor leszbi, szóval nem lenne sok esélyed nála..
2018. júl. 22. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért van az hogy a mekikben egy csomó leszbikus dolgozik?
2018. júl. 22. 21:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, nem küldött privátban képet. Valószínűleg fake amit mond. Szerinte kár a gőzért, szerintem meg akkor kár a gőzért ha egy személyről beszélünk...
2018. júl. 22. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem küldök, mert ha ő az, nem szeretném kiadni őt. Mondtam már, ha annyira érdekel, járj utána magad. Csak gondoltam szólok, az ember segíteni akar és máris hazugnak kiáltják ki. Tényleg egy trágyadomb ez az oldal.
2018. júl. 22. 21:58
 7/8 A kérdező kommentje:

És akkor biztos hogy ma negyed 4 -kor a barátnőd grillezett? Tudod mekkora rá az esély? 70 fő dolgozik a zsolnay mekiben, a fele szőke, a negyede vörös, a másik negyede barna... és mind tündér, meg aranyos.

Hiába böngészem az ott dolgozók adatlapján az ismerősöket, sehol nem találom.

2018. júl. 22. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom, hogy a barátnőm, aki szőke hajú, bájos arcú, ott, abban a mekiben dolgozik. Lehet más szőke lány is dolgozik ott, nem tudom. Viszont szombaton megyünk a Zsolnay negyedbe a sörfesztiválra, ha akarod gyere el, hátha látod őt megint és akkor kiderül ő volt-e az. Én más infót nem akarok kiadni, kicsit próbálj meg megérteni engem is, nem küldözgetem a képét csak úgy neten. Én se örülnék ha velem ezt tennék, így én se fogom.
2018. júl. 22. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!