Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy deritsem ki, hogy van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy deritsem ki, hogy van-e eselyem nala?

Figyelt kérdés

26 eves vagyok es a noveremnek van egy munkatarsa aki nagyon bejon nekem. Eddig nem beszeltunk pedid lett volna ra alkalom. Erdekes modon a tobbi munkatarssal szoktam beszelgetni, megha csak egy ket szovaltas is.. A legnagyobb bajom igazabol az, hogy a srac csak 19 eves :/ Szerintetek tul fiatal hozzam, es meg se probaljam kideriteni, hogy van-e eselyem nala? :/

Mondjuk Apam 19 Anyam 25 volt amikor osszejottek es 29 eve hazasok, de az akkor volt, most meg valtozott a vilag... Szerintetek?

2016. dec. 20. 00:12
1 2
 1/17 RRR ***** válasza:

valami okkal beszélgess vele

biztos van esélyed,hisz tuti kíván minden nőt,mert abban a korban van

de lehet,hogy csak szere kellesz neki,meg lehet szűz és te leszel a tanítónénije

2016. dec. 20. 00:17
 2/17 anonim ***** válasza:

Hogyha fiú vagy akkor nem kéne. Hogyha meg lány akkor kérdezd meg anyádat/nővéredet, hogy egy nő hogyan csábítson el egy fiút.

19 éves, ha nem nézel ki katasztrófául akkor nem lesz nehéz dolgod.

2016. dec. 20. 00:17
 3/17 A kérdező kommentje:
ja bocsi en no vagyok :D
2016. dec. 20. 00:18
 4/17 A kérdező kommentje:
hat csak szexre nem vagyok vevo.. szerintem ezt O is tudja mert nem vagyok egy nagyszaju, tarsasag kozeppontja.
2016. dec. 20. 00:19
 5/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok csunya, az onbizalmam ennek ellenere se sok.
2016. dec. 20. 00:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Akkor úgy kérdezd meg tőlük, hogy kapcsolatra elcsábítani és nem szexre.
2016. dec. 20. 00:23
 7/17 A kérdező kommentje:
ja de varjatok, en odairtam, hogy a SRAC 19 eves :)
2016. dec. 20. 00:23
 8/17 A kérdező kommentje:
senki nem tudja, egy baratnomet leszamitva, hogy tetszik nekem. Sokat jarok a munkahelyere, es nem szeretnek beegni, ha kiderulne, foleg hogy nincs is eselyem nala :D
2016. dec. 20. 00:26
 9/17 RRR ***** válasza:
akkor,picit kacérkodj vele,hogy tudja van esélye nálad
2016. dec. 20. 00:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy a kiszemelted egy 19 éves srác, miből gondolnánk, hogy te nem egy 40 éves életteli teli csődör vagy? A mai világban pláne?
2016. dec. 20. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!