Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deritsem ki, hogy van-e eselyem nala?
26 eves vagyok es a noveremnek van egy munkatarsa aki nagyon bejon nekem. Eddig nem beszeltunk pedid lett volna ra alkalom. Erdekes modon a tobbi munkatarssal szoktam beszelgetni, megha csak egy ket szovaltas is.. A legnagyobb bajom igazabol az, hogy a srac csak 19 eves :/ Szerintetek tul fiatal hozzam, es meg se probaljam kideriteni, hogy van-e eselyem nala? :/
Mondjuk Apam 19 Anyam 25 volt amikor osszejottek es 29 eve hazasok, de az akkor volt, most meg valtozott a vilag... Szerintetek?
valami okkal beszélgess vele
biztos van esélyed,hisz tuti kíván minden nőt,mert abban a korban van
de lehet,hogy csak szere kellesz neki,meg lehet szűz és te leszel a tanítónénije
Hogyha fiú vagy akkor nem kéne. Hogyha meg lány akkor kérdezd meg anyádat/nővéredet, hogy egy nő hogyan csábítson el egy fiút.
19 éves, ha nem nézel ki katasztrófául akkor nem lesz nehéz dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!