Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy deritsem ki, hogy van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy deritsem ki, hogy van-e eselyem nala?

Figyelt kérdés

26 eves vagyok es a noveremnek van egy munkatarsa aki nagyon bejon nekem. Eddig nem beszeltunk pedid lett volna ra alkalom. Erdekes modon a tobbi munkatarssal szoktam beszelgetni, megha csak egy ket szovaltas is.. A legnagyobb bajom igazabol az, hogy a srac csak 19 eves :/ Szerintetek tul fiatal hozzam, es meg se probaljam kideriteni, hogy van-e eselyem nala? :/

Mondjuk Apam 19 Anyam 25 volt amikor osszejottek es 29 eve hazasok, de az akkor volt, most meg valtozott a vilag... Szerintetek?

2016. dec. 20. 00:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

:D :D irtam, hogy 26 vagyok. Nadeee akkor en egy 26 eves NO vagyok a kiszemeltem meg egy edes 19 eves SRAC :D es amugy csendes vagyok, persze nem a szerencsetlen modon csak siman nem vagyok a tarsasag kozepe sose foleg ha uj a tarsasag.

Akkor megprobalok vele beszelgetni, hacsak nehany szo erejeig. De az se megy konnyen ha valaki tetszik. Mint mondtam, a tobbi munkatarssal eleg jol elbeszelgetek, de azok nem is tetszenek kulsore.

2016. dec. 20. 00:33
 12/17 anonim ***** válasza:
26 évesen talán tudsz olyat mutatni neki, hogy megfogd pár évre. Addigra meg benő a feje lágya és látja a házias énedet is.
2016. dec. 20. 01:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt fiatalabb barátom. Igaz ő 1,5 évvel volt fiatalabb tőlem, de köztünk egyáltalán nem okozott problémát.

Megpróbálhatod, szerintem neki imponálna is, hogy egy 26 éves csaj a barátnője.

De amúgy szerintem ez a kapcsolat akkor játszik, ha nem vagy úgy vele, hogy 30 évesen már szeretnéd, ha meglenne az első gyerek :)

Régen azért más idők voltak, nem hinném, hogy egy mai 19 éves srác nagyon hosszú távra tervezne.. de sosem tudni.

Szerintem egy próbát megér.. ha mást nem, egy pár éves/hónapos heves romácot, szerelmet hozhat a srác vérmérsékletétől függően.

N

2016. dec. 20. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
ha nem az átlagos 19 éves akkor talán van esélyed.ahogy elnézem ezt a korosztályt katasztrófális. miért nem a te korosztályod között keresgélsz?
2016. dec. 20. 08:49
 15/17 A kérdező kommentje:

A legutobbi kapcsolatom utan, oszinten szolva nekem a "kor" nem mondd semmit. Exem 25 es iszonyu gyerekes, eretlen, nem veletlenul lett vege. Ezt a 19 sracot annyira nem ismerem, de persze ha nem vevo hosszu tavu kapcsolatra, nem fog osszetorni a szivem.

De mindenkihez igy allni hozza, hogy hat "aaa ugyse..." akkor szingli oregasszony lesz belolem gyerek nelkul :D

Csak erdekelt masok velemenye, hogy erdemes lenne e egyaltalan belekezdenem vagy hagyjam.

2016. dec. 20. 11:30
 16/17 A kérdező kommentje:
amugy szerintem is 30 alatt elegge katasztrofalis az emberek hozzaallasa a komoly kapcsolathoz. De ott van az a nagyon keves szazalek is akik normalisak.
2016. dec. 20. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
próba cseresznye.fosbukon jelőld be.beszélgess ott vele,elöbb, aztán valamit csak leszürhetsz egy kis beszélgetés után
2016. dec. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!