Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek az exetek temetésére?

Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 14:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha közvetlenül meghivtak, igen.

Ha csak megtudom, akkor utána megyek ki a temetőbe.

2018. júl. 22. 14:43
 12/23 anonim ***** válasza:
13%

Milyen exemnek? :D

Amugy nem. Az ex az ex, mult, nem a jelen, nem a jovo, formalt, amit adott, en is formaltam ot, adtam, elvaltunk, szetmentunk, onnantol kezdve fagyott mult az o es en eletunk, mindaddig mig a sors ujra osszehoz minket. A halal....a befejezo fazisa egy ember eletenek. Ott mar a sors nem jatszik......tisztelettel kivannek neki minden jot magamban, a szivemben, “Isten veled, vegleg vege.”

2018. júl. 22. 14:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen.
2018. júl. 22. 14:58
 14/23 anonim ***** válasza:
38%

Ha tényleg borzasztóan viszonyult volna hozzám, pl. bántalmazó kapcsolatban lettem volna vele, akkor valószínűleg nem, de alapesetben igen.

(Jaguar válasza több zöldet érdemel.:D)

2018. júl. 22. 15:14
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem ocsmány mód váltunk volna el, akkor igen.
2018. júl. 22. 15:35
 16/23 anonim ***** válasza:
42%
volna választék! a virágárus rajtam gazdagodna meg! :D
2018. júl. 22. 15:42
 17/23 peca1000 ***** válasza:
Elmennék, sőt még részvétet is nyilvánítanék a családnak, mert majdne mindegyik exem rokonságával jóban vagyok.
2018. júl. 22. 17:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen elmennék. Amúgy azt hogy gondoljàtok "ha meghívnak" egy temetésre nem szoktunk meghívót gyàrtani, vagy lemaradtam esetleg vmiről?
2018. júl. 22. 17:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egyszer az életemnek a része volt, és bármi is történt, ott és akkor szerettem őt. Én biztosan elmennék, hogy elbúcsúzzak.
2018. júl. 22. 18:35
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A meghívást úgy kell érteni, hogy vagy felkeresnek, vagy gyász jelentést küldenek, hogy mikor hol lesz a temetés, ergo értesítenek, hogy mi történt.

Ha csak a haver haverjanak a haverja mondta, és onnan tudom, az nem minősül "meghívásnak", ergo fel sem merültem, hogy tudnom kéne róla.

Ezért nevezzük meghívásnak.

2018. júl. 22. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!