Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ha a muszlim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a muszlim barátotok ezzel állna elő?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és megismertem egy velem egyidős srácot a neten, 5 hónapja írogatunk, egy hét múlva fogunk először találkozni. teljesen olyan volt eddig mint egy európai srác, bevállalós, vagány, ilyesmi...

beszélgettünk mocskosabb dolgokról is hogy úgy mondjam, hogy mit fogunk csinálni, és teljesen úgy voltam vele hogy a habitusán kívül, sosem éreztem hogy muszlim.

hát mit ad isten, tegnap bemondta, 1 héttel az érkezésem előtt, hogy ő nagyon komolyan gondolja velem, és nem szexelhetünk, nem aludhatunk együtt, nincs csók, majd megölel maximum, de ésszel....

hát lepörgött előttem az életem, ezt most hogy? nem az hogy annyira szexcentrikus vagyok, de az hogy se csók, se semmi, 27 vagyok, nem 12,ezt hogy lehet kibírni ha valaki szeret valakit?

2018. júl. 22. 08:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

1. lefeküdtök, mire a saját vallási és kulturális standardjai alapján q-rvának fog nézni

2. nem feküdtök le, nem fogja meg a kezed, aztán feleségül kér, és mehetsz ki datolyát kapálni Jordániába

2018. júl. 22. 10:59
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A hit ereje nagyon erős, pláne ha az valamilyen vallással kapcsolatos.

5 hónap alatt beleolvashattál volna a muszlim előírásaiba, és akkor nem állnál itt mint egy felajzott szuka!

Nagyon sajnállak, mert nem vagy tisztában azzal, hogy ez a kapcsolat milyen terheket ró rád.

Én nagyon szabad-erkölcsű vagyok, ezért nem keresek semmilyen vallásos partnert, mert nem óhajtom azokat a normákat betartani.

2018. júl. 22. 11:02
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,van egy film,a címe # A lányom nélkül soha #. Azt nézd meg és megérted majd magadtól az egészet.
2018. júl. 22. 11:50
 24/24 peca1000 ***** válasza:
82%

Kedves kérdező, elmondom mi fog történni veled:

1. találkoztok, szex nem lesz, megkéri a kezed.

2. Te igent mondasz, elmész vele a szülőhazájába.

3. bevisz az otthonába, elveszi a papírjaidat, ráderőlteti a zsákruhát.

4. Menekülnèl haza, de a törvény nem engedi. Elvesz téged, sokadik feleség leszel, felveteti veled a muszlim hitet.

5. Ha nincs szerencséd (nem lesz) körülmetélik a nemi szervedet, hogy a szexet ne élvezd. Minden nemi aktus, szülés borzalmas fájdalommal jár, már a pisilés is kínlódás lesz. Szenvedni fogsz életed végéig a fàjdalomtól, és a fertőzésektől.

6. rendszeresen verni és erőszakolni fog. A törvèny őt védi.

7. rokonaiddal nem veheted fel a kapcsolatot, soha nem fogod őket látni.

Na, akarsz még vele találkozni?

Ugye nem?

Bizto

2018. júl. 22. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!