Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a muszlim barátotok ezzel állna elő?
27 éves vagyok és megismertem egy velem egyidős srácot a neten, 5 hónapja írogatunk, egy hét múlva fogunk először találkozni. teljesen olyan volt eddig mint egy európai srác, bevállalós, vagány, ilyesmi...
beszélgettünk mocskosabb dolgokról is hogy úgy mondjam, hogy mit fogunk csinálni, és teljesen úgy voltam vele hogy a habitusán kívül, sosem éreztem hogy muszlim.
hát mit ad isten, tegnap bemondta, 1 héttel az érkezésem előtt, hogy ő nagyon komolyan gondolja velem, és nem szexelhetünk, nem aludhatunk együtt, nincs csók, majd megölel maximum, de ésszel....
hát lepörgött előttem az életem, ezt most hogy? nem az hogy annyira szexcentrikus vagyok, de az hogy se csók, se semmi, 27 vagyok, nem 12,ezt hogy lehet kibírni ha valaki szeret valakit?
Ezt nem lehet kettéválasztani. Ő azért akarja másképp kezelni a kapcsolatotokat, mint te, mert a vallása neki ezt mondja. Ez olyan drasztikus kulturális különbség, amibe csak akkor érdemes belemenned, ha tényleg komolyan érdekel a pasi, és hajlandó vagy komoly áldozatokat is hozni ezért.
Viszont, ha a tartalomtól teljesen megpróbálom függetleníteni a mondandóm: én nem tudnék bízni senki olyanban, aki hónapokig egy bizonyos arcát mutatja, majd egy héttel a találkozás előtt szöges ellentéte a korábbiaknak. Az egy dolog, hogy a szexet ki hogy bírja ki, ez kortól független, sokan képesek megállni, hogy ne dugjanak az első találkozáskor (na, nem én, de én rendkívül szexcentrikus vagyok amúgy is), még akkor is, ha szerelmesek. Az erkölcseik, a nézeteik, elképzeléseik gyakran erősebbek, mint a testi vágyuk, vagy legalábbis azokba kapaszkodva tudnak nemet mondani kész helyzetekre is. Lásd. pl azt a szituációt, mikor párkapcsolatban vagy, és egy alapvetően vonzó férfi környékez meg. Pusztán az elveid azok, amik meggátolnak a hűtlenségben, nem az, hogy amúgy ha más helyzetben lennétek, akkor nem feküdnél le vele.
Azért bennem felmerülne a kérdés, hogy valóban belé vagy-e szerelmes, ha ennyire más a valóságban, mint amit eddig előadott neked. Gyanús, hogy kicsit sem ismered.
Jo, szerintem itt tobb sulyos problema is van, azontul hogy az ember muszlim.
1.) Elhallgatta eloled, hogy muszlim.
2.) Hitegetett, hogy majd ezt meg azt csinal veled, de aztan loturo.
3.) Ez az egesz neked rovid/hosszu tavon egyszeruen nem palya, mert nem egyeznek a celjaitok, az ertekrendetek.
Ha ezek utan nem tudod mit kell tenned, az a te dolgod, a dontes a tied.
12-es: Honnan a tudobol vetted, hogy elhallgatta a muszlimsagot? Egy szoval nem irt olyat...
Inkabb csak nem viselkedett muszlimkent, mivel szemelytelenul neten kommunikalt csak. Amikor meg valodi talalkozas felmerult, hirtelen ujra hithu muzulman lett, komoly dogmakkal... Alszent, hazug, megszallott, a franc se bizna egy ilyen gyokerben.
Szia! Nekem is volt muszlim barátom. A szex aktus része ki volt csukva ezen nem kell meglepődni. Mi viszont egyéb más módokon találtunk egymáson örömet. . Pl egyik hétvégén annyit smaroltunk, hogy kisebesedett a szánk.
De asszem amit a te netpasid előad azzal nem lennék elégedett. Ilyen feltételekkel keressen magának muszlim nőt. És ne aggódj meg ne hallgass a károgókra, akik csak a hiradóba láttak arabot. Az én fium mérnök volt és a legintelligensebb akivel valaha találkoztam.
Az a legjobb, hogy itt kb. senki sem károgott, és ti mégis belelátjátok mindenbe, meg ti vagytok miss tolerance 2018, mert volt muszlim fiútok. + a kérdező hordja le a magyarokat, de az se érdekel senkit. Arabot/muszlimot azért nem ajánlgatnak, ami a kérdezővel is történt, vagy veled utolsó. Teljesen más kultúra; valahol egy darab $z@rként bánnak a nőkkel, valahol nem. Senki nem mondta, hogy a csávó hülye lenne, szóval felesleges itt bizonygatni, hogy vannak köztük normálisok. Az a baj, hogy úgy jön le az egész, mintha ti direkt azért kezdenétek tökmindegy kivel - csak ne magyar legyen -, hogy elmondhassátok mennyire toleránsak vagytok. Aztán ha egy ilyen kérdésnél pusztán a tényeket figyelembe véve válaszolnak, és az a csávó ellen szól, akkor mi vagyunk itt a rasszisták, meg a nácik, mert ugye csak akkkor lehet rossz véleményünk egy arabról.
Midenki elmondta neked, hogy más a kultúra, erre ami történt számíthattál volna valamelyest.
Ha ez a válasz nem tetszik, akkor mire vártál? Majd csettintesz egyet-kettőt és már el is felejtette a vallását, meg olyan lesz veled, amilyennek te akarod? Nemhogy náluk, ez nálunk se teljesen így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!