Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy a rosszfiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a rosszfiúk végül egy szűz jókislányba szeretnek bele?

Figyelt kérdés

Egy olyanba aki nem jár bulizni, nem iszik, nem cigizik, nem beszél csúnyán.

Szerintem ebben tényleg van valami.

2018. júl. 21. 23:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted ez minden rosszfiúra igaz? Ilyen általánosító kérdés alapján kb 15 éves lehetsz, aki még a mesék világában él, nem abban a valóságban, ami körülvesz.
2018. júl. 21. 23:28
 2/22 A kérdező kommentje:

Istenem.

Kérdeztem valamit mert ezen gondolkoztam. Minek írsz ide ha csak kötekedni tudsz?

2018. júl. 21. 23:29
 3/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
82%
Igen, végül egy szűz jó kislányba szeretnek bele, aztán megint, megint, megint, megint és megint. :D A rossz fiú így keféli körbe a fél kerületet.
2018. júl. 21. 23:30
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Igen, a hír igaz. Így teljesül a szüzek álma.
2018. júl. 21. 23:31
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
#2 Nagyon bugyuta kérdést írtál ki, nem kötekedtem, csak rávilágítottalak, hogy amit írsz, az hülyeség. Bizonyos esetekben így történik, de szerinted mind a 7 milliárd emberre igaz?
2018. júl. 21. 23:31
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem így látom a környezetemben, általában talpraesett, nagyszájú csajokkal vannak együtt, nem szende szüzikékkel. Bár nem tudom, hogy mit értesz rosszfiú alatt, extrovertált, bulizós srácot, vagy a környék drogdílerjét.
2018. júl. 21. 23:36
 7/22 anonim ***** válasza:
73%

Kitalálom: te vagy a jókislány és buksz a rosszfiúkra.

Hát te tudod, csajszi! :D

2018. júl. 21. 23:36
 8/22 anonim ***** válasza:
41%
Noémi, ne próbálkozz már! :-)
2018. júl. 21. 23:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig tipikus "jókislány" voltam, akinek a tanulás az első, sosem jártam bulizni, sosem ittam/cigiztem, nem beszélek csúnyán, normálisan nézek ki stb. és azt kell, hogy mondjam, hogy sajnos van sok olyan "rosszfiú", aki erre bukik. Engem legalábbis csomószor megtalálnak az ilyen kigyúrt, sufnitetkós, kopasz, "arany" nyakláncos, összetákolt BMW-s, köpködő parasztok, akiknek minden második szava a "b*zdmeg" és energiaitallal, cigivel a kezükben bandáznak a Tesco parkolóban.... Tudom, hogy ez elég sztereotipikus, de szerintem már mindenki látott ilyet és senkit sem akarok ezzel megbántani. Nekem személy szerint hányingerem van az ilyenektől, szóval jobban örülnék neki, ha kevésbé kedvelnének. Igazából nem is értem, hogy mire számítanak vagy mit akarnak, miért vagyok vonzó számukra stb., mikor teljesen különbözőek vagyunk. Ez számomra egy örök rejtély marad.
2018. júl. 21. 23:45
 10/22 anonim ***** válasza:
23%
Jó fiú vagyok, de azért remélem néha el lehet veled menni iszogatni, koncertre, ne adj isten fesztiválra, különben mit kezdenél egy "rossz fiúval", már azon kívül, hogy a szádba veszed?
2018. júl. 21. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!