Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ereztek, amikor a hazas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ereztek, amikor a hazas szeretötök elutazika felesegevel es azalatt a het alatt se kep se hang?

Figyelt kérdés
Szakitotok egy ilyen utan ? Vagy újraveszitek a kapcsolatot ?

2018. júl. 21. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Erkölcscsőszök, irány a sóbánya! A kérdés nem nektek szólt!
2018. júl. 21. 23:48
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

Tudom. Webcamozunk minden nap, hallom ahogy a feleség jó éjszakát kiván, és lefekszik egy másik szobában. Látom, hogy se egy puszi, se egy érintés, se egy kedves szó nincs közöttük soha. Ha velem van, és hívja telefonon a feleség, hallgathatom a kihangosított szavait, ami mindig rideg megbeszélés csak. A szex nála legalább egy órás elfoglaltság, de ha nem vagyunk együtt, legalább fél óránként ír (És ha épp nem dolgozik, akkor meg szinte folyamatosan beszélünk.)

Es mellesleg meg is bízom benne.

2018. júl. 21. 23:48
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó, megkérdezhetem, hogy ha ilyen fos az ő és a te házasságod is és együtt meg ennyire lángoltok, miért nem vagytok együtt és váltok el? (tényleg csak puszta kíváncsiságból kérdezem). És a házastársak tűrik a webcomot, állandó dumálást, félrejárást? (nyilván tudnak rólatok, ilyen intenzív kapcsolatot nem lehet eltitkolni)
2018. júl. 22. 00:00
 14/18 A kérdező kommentje:

A 12 es kegyetlen

Kölcsönkenyer visszajár

2018. júl. 22. 00:02
 15/18 anonim ***** válasza:
97%

Nekem van szeretom, tehat en a tortenet masik oldalan vagyok es valamelyik kommentelo irta h az illeto mar abszolut nem erdekli a felesege blah blah.

A szeretommel nagyon intenziv a kapcsolatunk szexen kivul is, mindennap it’s beszelgetesek es a zome az itt felsoroltaknak, plusz szerelmes belem. A ferjemmel en sem fekszem le-DE: o a legjobb baratom, soha nem hagynam el, es ha valaki valasztas ele allitana akkor ugyan zokogva de a ferjemet valasztanam (mielott valaki a penzte fogja gyorsan elmondom, h a ferjem nelkul is jol allok anyagilag)

Nem tudom ki es miert csalja a hazastarsat (en spec szex miatt) de az eletben nem hagynam a szeretomnek h egy masodpercig is fontosabbnak higyje magat a ferjemnel. Szerencsere errol sosem beszeltunk, szeretjuk egymast, husegesek vagyunk egymashoz-de ha a kerdes az h ugranek e capak koze erte a valasz; nem, a ferjemert gondolkodas nelkul.

Ezt csak azert irtam le mert rengeteg szereto ezt nem tudja(vagy nem akarja) tudomasul venni, hogy az aki azt mondja, h “aaaaaa mar semmit nem erzek a felesgem Irant csak a gyerekek meg anyagiak “ az altalaban szimplan nem igaz. Szerelmes mar en sem vagyok a ferjembe hanem ez atalakult egy mely szeretette.

Nyilvan vannak olyan kapcsolatok ahol a szeretot valasztjak, de az a ritkabb. Szoval a lenyeg az, hogyha valakinek IGAZAN fontos lenne a szeretoje, mar reg elhuzott volna gyerek/anyagiak ide vagy oda es mondom mindezt ugy h en konkretan szeretem a szeretomet de en olyan ferfit valasztottam egy eletem akit kepes vagyok 40 even at szeretni nem csak 1-3 evig.

Szoval valahol sajnalom a szeretoket mert ismerek parat (plusz az en szeretom) de neha telleg gondolkozzatok el azon, hogyha igazan fontosak lennetek szamunkra akkor mar veletek lennenk.

34/N

2018. júl. 22. 00:13
 16/18 anonim ***** válasza:
kedves utolso, a férjed tudja hogy van szeretőd? micsoda nyitott kapcsolat, wow.
2018. júl. 30. 14:00
 17/18 kizarolag1770 válasza:
jesszusom, szakíts vele. wááá
2019. ápr. 22. 09:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy a barátnőjével szilveszterezik, majd megőrültem. Aztán újévkor este már én mentem hozzá és furcsán kellemetlen volt tudni, hogy pár órával korábban még vele szexeltek ugyanabban az ágyban. Ott volt pár szexis ruhája is.

Később meg attól voltam rosszul, mikor a közös nyaralásról posztoltak képeket. Nagyon keveset beszéltünk ezalatt, a falat kapartam.

Tudtam, hogy helytelen és szakítani kellene, végül ő tette meg mind a kettőnkkel egy harmadikért. A barátnő sosem tudta meg, hogy léteztem.

2019. jún. 24. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!