Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha a kettő közül választhatnátok, az álomférfitek inkább 190 vagy 195 cm legyen?
Melyik lenne neked a jobb e kettő közül? Miért?
Tudom hogy ez csak egy dolog a sok közül, de most ez érdekel
Ennek nàlam inkàbb csak ismerkedéskor lehet jelentősége. Alapvetően a magasabb jobban tetszene, de ha nem olyan ....aki nekem való minden màsban, akkor nem kezdenék vele csak azért mert ő a magasabb Valószínűleg mindkettővel ismerkednék aztàn eldől...
A férjem 190 cm, , én 175 . Nem ok nélkül ő lett az akivel le akarom élni az életem, és nem az a két pasi akik 195-197 centisek voltak, de nekik a szememben kb ennyi vonzerejük volt.
Minimàlis ismerkedés elég volt hogy egyikkel se akarjak folytatàst. Szóval igen, szàmít nekem a magassàg, de nem mindenàron. Viszont 185 alatt, az egyetlen 176 centis exem utân nem kezdtem senkivel ( randira sem), egyszer próbàltam, de nekem az nem pàlya. Egyszerűen zavart. Alacsonyabbal pedig soha!
Olyat sohasem választnék, aki kapásból lehazudja a magasságát.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!