Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ha választhatnátok, fiúként vagy lányként élnétek mostanság?
Ismerkedés szempontjából legyen az komoly vagy alkalkmi egyértelműen-lány.
Munka, tanulás, egyéb dolgok. Lány-nem kell nehéz, koszos, veszélyes fizikai melókat végeznem, amíg volt sorozás nem az én életemből vesznek el x évet, hónapot, és háborúba sem küldenek, szülni nem kötelező aki ezzel az indokkal jön, egy jó testhez kell nehéz súlyokkal vacakolni, soroljam még?
Sajnállak kérdező, elég szar kultúrkörben élhetsz.
Én ha választhatnék, akkor is férfi maradnék, de ha lenne rá lehetőségem, pár napra kipróbálnám, miéyen nőnek lenni.
És milyen jó nekünk az is amikor havi 5-7 napot úgy görcsölünk, hogy majd bele halunk. Majd azt is próbáljátok ki egyszer...
Viszont ez ellenére én nem próbálnám ki a férfi létet. Szeretek nő lenni. :)
Hát tisztelt kérdező, azért a lányok is hihetetlenül kegyetlenek tudnak ám lenni egymással.
Hát nem tudom, vannak helyzetek, amikor könnyebb férfinak lenni és vannak olyanok, amikor nőnek. Én meg vagyok elégedve nő létemmel (egyenlőre) :) 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!