Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Mi a francot csináljak ilyen helyzetben?
Van egy srác akit nemrég ismertem meg,2x találkoztunk eddig (de nem csak pár percre,2-3óra biztos volt).
Nagyon jófej,humoros és neken nagyon bejön.A gond ott kezdődik,hogy van egy barátnőm,aki már régebb óta ismeri a srácot és jóban vannak.A barátnőmnek bejön a srác és egész jól elvannak,DE ennek a lánynak egy másik fiú is bejön és nem tud dönteni...
Viszont én nagyon szívesen megismerném jobban ezt a srácot,csak én olyan lelkis vagyok,hogy nem tudnám elviselni,ha miattam menne tönkre a srác és a barátnőm kapcsolata.Jelenleg abban bízok,hogy a barátnőm a másik srácot választja,de mi van ha nem...:(
Hozzátenném,hogy a srác akit kinéztem magamnak és a barátnőm NEM járnak,mégis a fiú ölébe ül a lány,puszilgatják egymást és még smároltak is...:S
Köszi!
Azt szokták mondani,hogy kedves,figyelmes vagyok szóval ezzel nincs gond.Szerintem ápolt is vagyok,de nem viszem túlzásba (bár a kiszemelt srác csodálkozott,hogy miért van nálam tükör meg néhény apróság).A csábítással viszont már lehetnek gondok...:S nincs tapasztalatom ilyen téren,de talán még találkozunk mielőtt elmegy Spanyolba:) Majd talán bepróbálkozok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!