Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye a pasinak a lánynál, ha kicsit alacsonyabb?
Figyelt kérdés
Lányok segítsetek, ti hogy gondoljátok??:) Köszii2008. nov. 1. 22:05
1/8 anonim válasza:
Persze! Egy kis magasságkülönbség nem szokott problémát okozni. Én magas lány vagyok (177 cm), így gyakran szembesültem azzal hogy a pasik alacsonyabbak voltak nálam. És sose utasítottam el senkit azért mert pár centivel alacsonyabb volt nálam, nem az számít.:)
2/8 anonim válasza:
szerintem nincs nagyon.legalábbis nálam, nekem volt egy alacsonyabb pasim, szerettem is, de tudtam, hogy nem tudnék soha együtt élni a tudattal, h egy magassarkút se vehetek fel
3/8 anonim válasza:
Nálam van esélye. Nekem egyszer volt velem egy magas barátom (165 cm vagyok, és egy randinkra magassarkúban mentem. De nem éreztük cikinek, hogy én vagyok így a magasabb. Én járnék nálam alacsonyabb sráccal. Szerintem rengeteg olyan dolog van, ami ennél sokkal fontosabb.
4/8 anonim válasza:
Utolsó válaszadó vagyok. Úgy értettem az egy magas barátomat, hogy velem egy magas, tehát ugyanolyan magasak voltunk. Bocsi, az előzőért, csak egy kicsit fáradt vagyok, és kivételesen nem olvastam vissza.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Az én ex-férjem is alacsonyabb volt nálam.Mikor megismerkedtünk egyforma magasak voltunk,aztán én még nőttem kicsit.Sose volt gond,a magassarkút én úgysem bírom viselni.Az mondjuk elég érdekes volt,hogy mikor az esküvői műtermi képeket készítette a fotós az exemnek 2 szaknévsort rakott a drapéria alá,hogy arra álljon.
6/8 anonim válasza:
Utsó válaszadó vagyok.Ja és nem a magasságunk miatt váltunk el. :o))
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2008. nov. 1. 23:17
8/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, mennyi az az ugyanannyi.. Mert ha pl. mindkettő 180 cm, az nem gáz, de ha 160 cm, az szerintem már igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!