Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy év járás után ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy év járás után ez normális? Nem kell foglalkozni vele?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretem és jó a kapcsolatunk. Annyira sok ismerősnek meg barátnak nem mutatott be, de ennek az is az oka, hogy sokan más városban laknak, nem volt rá lehetőség. Eddig egy haverjának mutatott be, mert éppen hosszabb időt töltött itt és vele volt alkalmam találkozni. Van olyan ismerős, barát, aki tud rólam, de nem láttam még. Ami viszont inkább érdekel: az anyukájának bemutatott már pár hónapja. Tudom, hogy szimpatikus voltam neki, volt hogy érdeklődött is, hogy mikor találkozik velem párom, vagy hogy mikor megyek oda. Viszont, az apukájának még azóta sem mutatott be. Egy ideig furcsállottam de magamtól nem akarom túlzottan felhozni a témát, nehogy megsértődjön. Tud rólam az apukája, tudja, hogy járunk, elvileg nincs is gondja vele, nem arról van szó, hogy ellenzi. Úgy érzem, az apukáját annyira nem érdekli hogy kivel jár, mert korábban mondta barátom, hogy nem szóltak bele sose a szülei. De az, hogy nem szól bele, és nem is érdekli az azért más. Kicsit furcsa ez nekem, mert az anyukájának meg bemutatott. Az, hogy sok barátjának nem mutat be, az abból is ered, hogy sokan közülük külföldön laknak, ritkán jönnek haza, főleg chaten beszélnek. Az apjának viszont lett volna lehetősége bemutatni többször és mégsem.

Persze lehet jobb ha nem is foglalkozok a témával, csak mégis furcsa. Nem hiszem, hogy konfliktus lenne köztük, mert szokta látni sokszor, segíti az apját és az apja is őt, ha szüksége van valamire. Én még nem mutattam be a páromat a szüleimnek de szeretnék rá sort keríteni, csak nem egy városban lakunk és így nem olyan egyszerű. Meg egy ideig úgy voltam vele, hogy megvárom mennyire komoly a kapcsolat, de most már annak tartom. Vagy lehet az van benne, hogy az anyukákat mindig jobban érdekli a gyerekük párja? Nálam például apukám nem mondta, hogy szeretné megismerni a barátom, tud róla, meg érdeklődik, de csak anyukám mondta konkrétan, hogy szívesen látná.

Biztos nem ez a legnagyobb gond egy kapcsolatban, de én ezen gondolkodtam már egy ideig.

2018. júl. 16. 13:30
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Most nyáron akartam bemutatni a szüleimnek, vagy legalábbis anyukámnak először. Arról nem is beszélve, hogy voltak komoly egészségügyi gondok is a családban, apukám kórházban is volt egy ideig, járt sokat orvoshoz, pont egy beteg embert nem fogok hurcolni mindenáron egy másik városba. Meg a másik amit mondtam, a munka. Nem úgy megy, hogy csak úgy elengedik őket a munkahelyről, hogy elutazzanak.

De mindegy, úgyis én leszek a rossz mindenkinek.

2018. júl. 16. 20:14
 22/33 anonim ***** válasza:
És miért ők utazzanak?????? :D Miért nem tud a párod utazni? Ne legyél már ennyire érthetetlen.
2018. júl. 16. 20:16
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem is a szüleidnek kell utazni a párodhoz, hanem a párodnak kell elmennie a házhoz. Vagy te ezt h is gondoltad? :D H elcibálod anyucit-apucit, h ott ismerkedjenek meg? Komoly kapcsolat.. aha :D Alapvető intelligenciával nem vagy tisztában, h mi hogyan működik. Nincs is miről beszélni.
2018. júl. 16. 20:17
 24/33 A kérdező kommentje:

Viszont én biztos azt csinálnám, hogy ha már bemutatom az egyikőjüknek, akkor nem sokkal utána a másiknak is. Ha egyszerre nem is megy. Mert akkor is, az milyen már hogy az egyiknek fontos megismerni a párját, a másikat meg hidegen hagyja? És szerintem ez olyan, mintha az egyikőjüket többre tartaná párom mint másikukat. Én viszont ha nem is egyszerre tudnám bemutatni a barátomat, akkor is, ha anyukámnak megvolt a bemutatás és megismerte, akkor nem húznám egy évig hogy apukám is lássa.

Azt is értem, amit mondasz hogy neki se biztos hogy ez jól esik, de ő kezdte a bemutatást, szóval... szerintem akkor neki kellene megtenni a következő lépést. Meg, mivel nem is érdeklődik a szüleimről annyira, ezért gondolhatom hogy nem is akarja megismerni őket, meg mivel nekem sem beszél nagyon sokat az övéiről ezért feltételezem hogy lehet az enyémekre se kíváncsi. Én jobban beszélek neki a szüleimről, meg hogy mit gondolnak kettőnkről, mint ő nekem. Ő sokkal kevesebbet mond.

2018. júl. 16. 20:20
 25/33 anonim ***** válasza:

Ha ő tette meg az első lépést, neked kellene a másodikat. Így a logikus...

De mi lenne ha megkérdeznéd, h : Nem szeretne bemutatkozni a szüleidnek? Ebben mi a rossz, gáz, ciki, félnivaló kérdés? Ha ezt félsz megkérdezni, akkor hogy is számíthatsz arra, h bármit elmondhatsz neki? Mert EZ A KOMOLY KAPCSOLAT, amikor nem vagy feszélyezve, nem kell agyalnod azon, h megkérdezd-e vagy sem.

2018. júl. 16. 20:31
 26/33 A kérdező kommentje:
20:31: Attól még, hogy feltettem itt egy kérdést és érdekelt mások véleménye, attól még tőle is megkérdezhetem. A kettő nem zárja ki egymást.
2018. júl. 16. 20:35
 27/33 anonim ***** válasza:
Akkor mire vársz?
2018. júl. 16. 20:38
 28/33 A kérdező kommentje:
Most 20:42kor biztos nem kérdezem meg tőle de köszi a válaszokat. Akkor is, ha majdnem mindenki csak engem szidott.
2018. júl. 16. 20:43
 29/33 anonim ***** válasza:
Mindenki téged fog oltani mert nagyon nem jól gondolkozol. Senkit nem fogsz meggyőzni a saját igazadról. Ő tette az első lépést neked kell a következőt. Persze a kifogások mindig megvannak. Mindig mondassz valami újabb és újabb kifogást amiért nem volt jó a bemutatás. Blabla csinálj amit akarsz hisztizz tovább.
2018. júl. 16. 21:07
 30/33 anonim ***** válasza:
28. Szerintem itt az összes anonim ember tuti összebeszélt ellened. Annyira egoista pitša vagy, h a józan ésszel való gondolkodás már nem megy, csak az, h "te, te, te". A másik érzései kit érdekelnek... Mert te csak folyamatosan arról hablatyolsz, h a párod a bunkó, meg az apja. És te? Rohadtul nagy bunkó dolog, h te SEMMI lépést nem tettél, kifogás az van MILLIÓ és akkor még számon is kérnéd. A pasas helyében lennék, akkor már repülnél mint kotló x@rni...
2018. júl. 16. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!