Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akarhat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy pasi, több mint egy hónapja beszélgetünk neten, viszont a találkozás még nem jött össze. Heti egy két telefon és levélváltás van, elfoglaltak vagyunk mindketten.
Elvileg 1-2 heten belül találkozni fogunk, viszont tartok tőle, hogy úgy gondolja szex is lesz. Beszélgettünk róla, de én konkrétan nem írtam neki, hogy tuti szex lesz belőle. Ezt mindenképp megbeszelem vele, de hátha volt valaki aki ilyen helyzetben volt és tudna tanácsot adni.
Ha csak szexet akarna, várt volna eddig?
2018. júl. 16. 07:39
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem egyáltalán nem írtam le, akkor nem talalkoznék vele.
Majd lesz ami lesz.
2018. júl. 16. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!