Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akarhat?
Sziasztok!
Van egy pasi, több mint egy hónapja beszélgetünk neten, viszont a találkozás még nem jött össze. Heti egy két telefon és levélváltás van, elfoglaltak vagyunk mindketten.
Elvileg 1-2 heten belül találkozni fogunk, viszont tartok tőle, hogy úgy gondolja szex is lesz. Beszélgettünk róla, de én konkrétan nem írtam neki, hogy tuti szex lesz belőle. Ezt mindenképp megbeszelem vele, de hátha volt valaki aki ilyen helyzetben volt és tudna tanácsot adni.
Ha csak szexet akarna, várt volna eddig?
És akkor mi van, ha lesz szex?! Ahhoz ugyanúgy te is kellesz, vagy ha bejön neked, és lehetőségetek adódik, szándékosan le fogod építeni, csak mert ELŐRE eldöntötted, hogy nem fogsz vele lefeküdni?
Megerőszakolni csak nem fog.
Ha meg félsz tőle, oda se menj a randira.
Több, mint egy hónapja beszéltek neten, hetente telefonáltok, leveleztek. Csak nekem tűnik úgy, hogy már előre leírtad őt ? Figyi, ha szerintem csak szexet akarna, találna rá mást a környezetében, nem vesződne időben sem ennyit vele. Bírom, amikor a nők még azt is képesek elbaxni, ami jó lehetne, működhetne. Én fél évig leveleztem egy lánnyal a táv miatt, akartwm telefonálni is, csak ő nem akart, webcamozni is akartam, de semmit nem adott ki magáról ilyen téren (amúgy tuti nő, más módon kiderítettem), szerelmet vallott pár hónap után, én is beleszerettem, de mégis rákérdezett, hogy ugye nem csak szexet akarok? A hajam égnek állt. Persze, végülis csak fél évet dobtam el az életemből, mert nem találkoztunk végül...de biztos szexet akartam (irónia)...👍😐
Egyébként meg ha azt is akarna és mindketten egyedülállók vagytok, mi történne akkor? Repedezne a mennyezet?
És, ha igen? Talán bűncselekmény?
Minden pasi akar szexet és nagyrészt utána válik el mennyire lesz komoly.
Gyakran teljesen úgy csináltok mintha ez részletekről valami önfeláldozás lenne, kényszer.
Hát valószínűleg sokáig nem akar társasjátékozni veled...😀
De komolyan; egyrészt tudsz kommunikálni erről szerintem, másrészt pedig nem kötelező neked ágyba bújni vele, még ha ő akarja is... Akkor mi a gond???
Nem feltétlenül szükséges az ágyban kikötni - ha te nem szeretnéd még! Ez nem lehet kényszer! (A fokozatosság egy létező fogalom...)
Kezdeti lépésnek megteszi - akár vásárolt, akár kitalált - társasjáték is. Esetleg egy érdekes olvasmány. (Korosztályotoknak megfelelően...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!