Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmagyarázná nekem ezt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmagyarázná nekem ezt egy nő? A barátnőm elméletben totál praktikusnak hiszi magát (állandóan ezzel jön) Majd mikor megkérdezem hogy mi ebben a logika akkor csak hebeg habog?!?

Figyelt kérdés

Most nem egy nagy dolog.. de odavagyok érte meg vissza amikor csipkés body van rajta.. valahogy hihetetlen felizgat. Persze ő nem veszi fel mert szerinte totál nem praktikus ruha, mert macerás és kényelmetlen, hogy ott lent van a csat.. bla-bla.

Ezzel szemben most nyáron csak overált hord.. na ez nem macerás? Elmegy pisilni alapjáraton 5 perc így meg 8 :D .. de praktikus.. hogyne.. főleg hogy szűk fazont visel és tökre bevág odalent.. :D szóval nem igazán hiszem, hogy ez pl kényelmesebb lehetne mint egy csatos body.. vagy mondjuk azok a sortok amiket agyonig felhúz már szinte a füle is benne van, a fél feneke meg kilóg belőle.. arról nem beszélve, hogy konkrétan szétvágja a ... ját :D

És ne értésetek félre, tetszik, hogy szűk ruhákat visel és hogy engedi láttatni magát.. de azt nem értem, hogy miért talál ilyen kifogásokat amikor én kérem tőle hogy vegyen fel valamit.. miért nem egyszerűbb azt mondani, hogy nem veszem fel bébi, mert nem szeretem? és hagyjál ezzel.. ha már praktikusság.. :D

Persze már igyekszem nem megérteni a nőket.. :S:)

2018. júl. 15. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Az overall meg a short anyaga nem olyan szúrós mint egy műcsipke nylon car...

Volt olyan francia bugyim, a exem oda meg vissza volt tőle, én meg kinlodtam benne. Véletlenül moshatatlanul balesetes lett, meg kiszakadt...

2018. júl. 15. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Várjatok, le vagyok maradva! Body?csatos?! Ezt nem babákra szokták adni?

A múltkor láttam valami hasonlót egy üzletben, azthittem rosszul látok.

Pedig lány vagyok, és nem vagyok elhanyagolt, de ez nekem új.

Nem értem mi jó ebben a csatolgatós ízében. Főleg , ha annyira jön a dolog, én biztos nem gombolgatom...

2018. júl. 16. 00:14
 13/15 anonim ***** válasza:

A csipkeförmedvények hihetetlenül kényelmetlenek.

Overallból meg legalább van választék, vannak jó anyagúak (bár én azt se vennék fel semmi pénzért :D )

2018. júl. 16. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12:

Nem csúszik fel, így télen jobban melegen tart, kicsit lefogja a pocit, karcsúsít.

Télen rendszeresen hordok, trikóként, de nem selyem csipkecsodát, sima pamutot. Éss igen, nagyon meg kell gondolnom, hogy mennyi folyadékot ihatok, illetve milyen messze van a mosdó :D

Valaki!

Találd már fel légyszi a nem viszketős, mégis szép csipkét! Mert imádom, szexi, de olyan érzés, mintha fűrészporból lenne :(

2018. júl. 16. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:
#12 vagyok, így már tiszta a kép, köszönöm. Lehet én is bevétel trikóként télre.
2018. júl. 16. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!