Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha egy fiú ismerkedés folyamán sokszor elhúzná magát érintésnél?
Figyelt kérdés
Folytatnád vele?2018. júl. 15. 11:51
1/10 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy jövök be neki, ezért csinálja.
2/10 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy túlságosan beléptél a biztonsági zónájába, és zavarba van:D
3/10 anonim válasza:
Mi az, hogy sokszor? Egyszer tehetné meg, többet biztosan nem nyúlkálnék felé... Egyrészt nem vagyok bunkó, hogy molesztáljam, másrészt könyörögni sem szeretek a gyengédségért.
4/10 anonim válasza:
Nem. Aki undorodik tőlem látszólag azzal minek erőlködjek? Vagy azt hinném hogy rühös,leprás és nem akar megfertőzni kb..
5/10 anonim válasza:
Azt gondolnám h v meleg v vmi trauma érte(kiskoruként megerőszakoltak,én is elhuzodtam a férfi érintéstőlsokáig,mikor még nem kezeltek ki a terápián.)V h nem vagyok számára vonzo,az utolso amikor nincs értelme,könyör szex könyör kapcsolat nem kell.
6/10 anonim válasza:
Férfiként annyit írok, hogy nem megszokott neki a női érintés, nem volt nők között soha, szociálisan needy, esetleg szűz vagy meleg.
7/10 anonim válasza:
Volt már hogy elhúzódtam, amikor egy nő hozzám ért, de ennek oka, hogy házas vagyok.
8/10 anonim válasza:
Én első randin elhúzódtam egy csajtol.
Másodikon megujjaztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!