Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha egy fiú ismerkedés folyamán sokszor elhúzná magát érintésnél?

Figyelt kérdés
Folytatnád vele?
2018. júl. 15. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Azt gondolnám, hogy jövök be neki, ezért csinálja.
2018. júl. 15. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy túlságosan beléptél a biztonsági zónájába, és zavarba van:D
2018. júl. 15. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Mi az, hogy sokszor? Egyszer tehetné meg, többet biztosan nem nyúlkálnék felé... Egyrészt nem vagyok bunkó, hogy molesztáljam, másrészt könyörögni sem szeretek a gyengédségért.
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Aki undorodik tőlem látszólag azzal minek erőlködjek? Vagy azt hinném hogy rühös,leprás és nem akar megfertőzni kb..
 5/10 anonim ***** válasza:
18%
Azt gondolnám h v meleg v vmi trauma érte(kiskoruként megerőszakoltak,én is elhuzodtam a férfi érintéstőlsokáig,mikor még nem kezeltek ki a terápián.)V h nem vagyok számára vonzo,az utolso amikor nincs értelme,könyör szex könyör kapcsolat nem kell.
2018. júl. 15. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Férfiként annyit írok, hogy nem megszokott neki a női érintés, nem volt nők között soha, szociálisan needy, esetleg szűz vagy meleg.
2018. júl. 15. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Volt már hogy elhúzódtam, amikor egy nő hozzám ért, de ennek oka, hogy házas vagyok.
2018. júl. 15. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Én első randin elhúzódtam egy csajtol.

Másodikon megujjaztam

2018. júl. 15. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet ezer oka.
2018. júl. 15. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 : ez k#rva nagy volt :D
2018. júl. 18. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!