Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan lepontozóak sokan azokkal szemben, ahol a kapcsolat a megismerés után pár nap alatt képes kialakulni,? .
Figyelt kérdés
Majd utána mindkét fél egyfolytában a közös tervükön/céljaikon dolgoznak és képesek bármiről beszélgetni anélkül,hogy igazi veszekedés lenne ,s nem a gyerekes csipkelödésre gondolok meg az egészsége vitatkozásokra. Mindketten vágyakozó fél a kapcsolatban,de ugyanúgy elfogadó is. Ráadásul a kapcsolat egy facebookos gamer csoport alatti kommentelésnek hála indult el. Miért probléma ha mindkette elfogadják egymást ahogy vannak,de mások meg izélnek,mert számukra az ilyen apró hiba ami benne van szerintük lehúzható személy lesz amikor nem ők vannak vele. Így nem értem mi az anyámért kell a saját rossz tapasztalat miatt mások szinte tökéletes kapcsolatukba keresni a tűt a széna kazalban.2018. júl. 15. 03:43
1/5 anonim válasza:
Nyugi, mindenkivel szemben lepontozóak, ne spilázd már túl
2/5 anonim válasza:
“keresni a tūt a széna kazalban”xDxD
viccesen fogalmazol is.
3/5 anonim válasza:
Kérdező, én sajnos nem igazán értem mi a kérdésed. Az emberek szeretnek másokat kibeszélni. Ez mindig így volt, mindig így lesz. Emögött nem érdemes okokat keresni, mert ilyenek az emberek és kész.
Az miért van, hogy a kutyák ugatnak ha kell, ha nem? Nem vagyok hangos, nem csinálok semmit az utcán, mégis állandóan megugatnak, szinte kidöntik a kerítést, annyira szolgálatkészek. Ilyenek a kutyák, ugatnak, mert szeretnek ugatni.
4/5 anonim válasza:
A kérdést én se igazán értem. Mindig lesznek irigykedő és lepontozó emberek. Tök mindegy hogy hasznos e a válasz, vagy nem.
5/5 anonim válasza:
Kákán a csomót, úgy mondják, hogyha direkt problémát keresel. :)
Tűt a szénakazalban akkor keresel, ha az ezer kommentelő között keresed az egy értelmeset, akivel kikezdhetsz. ;)
Egyébként itt mindenkit divatból pontoznak le, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!