Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is észrevettétek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek azt, hogyha egy nő minél intelligensebb annál kevésbé nézi azt, hogy mennyire izmos, sportos egy férfi és kevésbé számítanak neki az anyagiak?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdéseket látok itt, hogy a nőknek jó külső és sok pénz kell, úgy veszem észre, hogy vagy proli környéken élnek vagy proli csajoknál próbálkoznak. Logikus az, hogyha egy nő nem egyszerű, mint egy faék, akkor nem foglalkozik annyit azzal, hogy mennyi izom és zsír van rajta, hanem ennél bensőségesebb dolgokkal, minthogy értelmesen beszélgessenek és ne csak tárgyi áruként tekintsenek egymásra.
2018. júl. 14. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Miért kell tagadni, hogy az ember alapvetően külső alapján választ párt magának? A nők is és a férfiak is.
2018. júl. 15. 01:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem általánosítanék. Vannak ilyen nõk, de olyanok is, akiknek számít a külsõ is.

Ez fordítva is szokott így lenni. Értelmes férfiak nem a plázacica stílusú nõkre buknak.

Nem értem, hogy sokan miért akarják így elválasztani a külsõt a belsõtõl, némileg összefüggnek. Sokaknak nem fontos, hogy izmos, sportos legyél, DE normális kinézetet a legtöbben elvárják, pl. hogy ne legyél ápolatlan.

Az intelligencia és anyagiak is valamennyire összefüggnek, intelligens ember talál módot rá, hogy jól eltartsa magát és a családját.

Egyetértek azzal, hogy általában proli emberek hangoztatják ezt! Ezzel csak az a baj, hogy nekik más nem számít. Az intelligens emberek annyiban különböznek, hogy komplex összetett szempontok alapján választanak. Elõfordul, hogy õk is nézik a külsõt/anyagiakat, de ennél több szempontot is figyelembe vesznek.

2018. júl. 15. 08:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tagadás ez. Nekem sem a külső a legfontosabb, hanem megismerem az illetőt és kialakítok egy képet róla. Bármilyen jól néz ki, ha belsőre nem üti meg a mércét, nem kell. DE! Az igaz, hogy fontos a kölcsönös vonzalom. Van, hogy valaki nem jön be akkor sem ha jó fej, mert valami olyan vonása van ami taszít. Viszont nem érdekel a magasság, nem érdekel, hogy kopasz-e, nem kell jóképűnek lennie, nem kell kidolgozott izomzattal rendelkeznie (lehet macis, de a konkrétan kövér nem vonz). Tehát attól, hogy a belső a legfontosabb, még vannak igényeim külsőre, csak nem olyan nagyok. Dobtam már nagyon jóképű pasit, mert bunkó volt és az eddigi partnereim talán nem számítanak nagy ásznak külső szemlélő szemével, de nem érdekel. Én ezt értem azon hogy nem a külső a lényeg, de nem vagyok ostoba és nem állítom az, hogy abszolút nem számít.
2018. júl. 15. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:
"Kigyurt ferfival viszont valoszinulleg sose jonnek ossze, mert azok ertelmileg altalaban nem utik meg az en mercemet." - Intelligens ember nem ítélkezik a külsőségek alapján. Ismerek nagyon is intelligens edzőket, akiknek mellesleg más szakmájuk is van (az egyik pl. mérnök, egy másik humán területen dolgozik főállásban), és mellette edzősködnek, sőt, maguk is rendszeresen sportolnak ezen kívül is.
2018. júl. 15. 08:54
 15/16 anonim ***** válasza:
"Elõfordul, hogy õk is nézik a külsõt/anyagiakat, de ennél több szempontot is figyelembe vesznek." - Úgy fogalmaznék, hogy intelligens ember más szempontból veszi számításba ezeket, nem azért, hogy mondjuk lehessen menőzni, hogy milyen jó pasi/csaj, hanem mert mondjuk a sportos életmód lehet egy közös szenvedély, közös hobbi, hasonló szemlélet, a sport kitartásra nevel, ami az élet többi területén is megmutatkozik, én pl. sokat megyek, egy sportosabb ember jobban tudja tartani velem a lépést, mint aki nem az, az anyagiakról a szemlélet, a hozzáállás, lehet-e valakivel hosszú távon tervezni, vagy ami jön, azt egyből el is szórja...
2018. júl. 15. 09:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Van benne igazság, mert talán jobb az EQ-juk is nekik. Viszont köztük is van olyan, aki arra törekszik, hogy palimadárnak vegye a másikat.
2018. júl. 15. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!