Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogy reagáltok amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogy reagáltok amikor egy csúnyább férfi nyomul rátok?

Figyelt kérdés
2018. júl. 13. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ismerősöm ismerősét kikosarazták a külseje miatt és állítólag erre olyan szöveggel reagált hogy:” ha ezen múlik át tudom változtatni úgy a személyleírásod hogy kettőnk közül én legyek a szebb”
2018. júl. 13. 12:06
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Na az ilyeneket gyűlölöm, ismét csak tök mindegy, hogy hogy néz ki.

Online letiltanám, élőben nem találkoznék vele, ha zaklat és követ és a nyakamra jár, akkor meg rendőrség.

2018. júl. 13. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Elkönyvelem, hogy nem csak csúnya, de fogyatékos is.

Hidd el, hogy el tudom úgy küldeni, hogy ne nyomuljon többé, sőt inkább kerüljön.

2018. júl. 13. 12:14
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Jólesne, ha udvarolna, de nem használnám ki a helyzetet.

Megmondanám neki, hogy értékelem, de az ismerkedési szándékában nem vagyok partner.

Amennyiben nyomulna, határozottabban utasítanám el, hogy megértse.

2018. júl. 13. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:

örülök hogy nem bunkón utasítanátok el még egy ronda pasit sem így lehet egyszer majd próbálkozom.

nem is tudom mondjuk így szia van kedved ismerkedni?

szerintem ez nem nyomulós bár ezt s merem meglépni

2018. júl. 13. 12:34
 16/19 anonim ***** válasza:
A nyomulást visszautasítás után gyűlölöm, akkor is, ha csúnya, akkor is, ha nem csúnya férfi csinálja. Én leállítanám még határozottabban, ha kell, felemelt hangon és nyersen.
2018. júl. 13. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha még akkor is nyomul, amikor már visszautasítottam, akkor teljesen ignorálom. Ilyenkor fel kell rúgni a társadalmi szabályokat, különben nem érti meg.
2018. júl. 13. 15:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy, ahogy egy férfi tesz hasonló esetben. Barátzóna felé erős mágnes. Legalábbis én nem szeretek megbántani senkit, csak ha már nagyon törtet és többedszerre sem érti a jelzéseket.
2018. júl. 13. 15:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Megmonom, hogy van párom, úgyhogy hagyjon békén.

A probléma ott kezdődk, hogy a zöm nem fogja fel, és

- vagy továbbnyomul

- vagy pitsázva elküld a francba

2018. júl. 13. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!