Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdélyi magyar férfiakról vélemények?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 17:41
11/15 anonim válasza:
En mint Erdelyi Nő csak azt tudom mondani amit lattam ,amiben felnottem.Hat nem sok normalis ferfi van az biztos. A nok nem sokra vannak ertekelve,ugy kb a tobbseg azert nosul mert kell egy cseled egy eleten at,sokat kocsmaznak mert az nekkk jar a no meg a gyerekkel kb rohadjon meg otthon. Ja es sok meg veri is a feleseget ami kb ott elfogadott:// De tisztelet a kivetel ,csak sajna nagyon keves a kivetel
13/15 anonim válasza:
Erdélyben is melyik részen? Székelyföldön kívül a többi ugyan olyan vármegye mint Pest meg a többi! Ott ugyan olyan magyarok is laknak mint itt! A székelyek is azok de ők mégis másak :D
14/15 anonim válasza:
Erdélyből rengeteg értelmiségi elmenekült az I. világháború után. Majd a II. világháború után is. Majd a kommunizmus éveiben is. Majd a rendszerváltás után még többen. Nehéz egy olyan közösségnek, amelyet folyamatosan hagynak ott a jól képzett tagjai. Persze, maradtak, maradnak is, bár azoknak folyamatosan küzdeniük kell a román elnyomással, az egymás közti konfliktusok is megvannak. Volt ugye egy szelekció, aminek ez lett az eredménye.
15/15 anonim válasza:
Egyet sem ismerek személyesen, így nem tudok véleményezni. Biztos nem mind hímsoviniszta, mindenhol vannak normálisak és hülyék is, aki egy hímsovén debil, azt kerülni kell, származzon akárhonnan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!