Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK LÁNYOK! Mi a véleményetek a magyar férfiakról?
Továbbá:
Mit hiányoltok belőlük? Mi az amitől kiemelkednek pozitív értelemben a többi nemzet közül? Feleségül mennétek egy más nemzetiségű pasihoz?
Más nemzetű pasikat nem ismerek úgyhogy nincs összehasonlítási alapom :) Szerintem (úgy, mint bárhol máshol) vannak rendes, jófej és helyes pasik, de ugyanúgy bunkók és csúnyák is Magyarországon :) Én viszonylag meg vagyok velük elégedve ;) Feleségül mennék-e más nemzetiségű pasihoz? Ha pont egy külföldiben találom meg életem szerelmét, miért ne? :D
16/L
én nm mennék férjhez külföldihez,egyrészt mert a párom is magyar, másrészt nem tudnám ezt elképzelni.
A magyar férfiak szexéhesek..az új generáció korcs...
Hiányzik belőlük a lovagiasság, a figyelem, és hogy tiszteljék a nőt. Tisztelet a kivételeknek,de a jövő nemzedéke már nem olyan mint az előzőek.
19/L
Szerintem a magyar pasik legtöbbje marhára el van kényeztetve, nem tisztelik a nőket eléggé, túlságosan szabad és független életet akarnak még kapcsolatban is élni.
Sok az elvrés, külsőleg és belsőleg is. Legyen egy minta háziasszony, de közben egy tüzes vadmacska az ágyban egy 12 órás műszak és házimunka után. legyen mindig csinos, legyen mindig jól belőve a haja, legyen önálló, ne hivogassa a férfit, ne számoltassa el, engedje el bulizni, engedje el ide oda amoda, közben ha lehet a nő inkább ne menjen sehova.
Hát így egy szuszra saját tapasztalatból ez jött, plusz még amiket mások kapcsolatában vettem észre.
Persze vannak kivételek, akik intelligensek és jól tudják tartani a középutat, tisztelik a nőket.
Csak nagyon kevesen vannak :)
Amit hiányolok belőlük az a tolerancia. Meg az egyediség... külsőleg.
Amúgy senkihez nem mennék feleségül, de volt már más nemzetiségű pasim, finn, angol, kínai, koreai. Velük jobban kijöttem mint magyarokkal.
25/L
Én a 18:39essel értek egyet...
Túl nagyok az elvárásaik, mindemellett néhányuk még arra sem képes, hogy rendesen megfürödjön. Sokuk 22-24 évesen még olyan, mint 15 évesen, komolytalanok, sokan nem képesek felnőni. Viszont az átlag külsőre jobb, mint mondjuk az osztrákok. :)
a nők leginkább nemazért keresnek külföldi társat, mert azok jobbak, hanem azért, mert ebben az országban lassan lehetetlen megélni. ez az eccerű oka van csak.
én nem hasonlítgatom más népekhez a magyar pasikat, magyarországon is meglehet találni a társadat, lehet h több idő kell hozzá, de nem lehetetlen, csak kérdés h érdemes-e, mivel ezaz ország süllyesztőben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!