Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSAK LÁNYOK! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAK LÁNYOK! Mi a véleményetek a magyar férfiakról?

Figyelt kérdés

Továbbá:

Mit hiányoltok belőlük? Mi az amitől kiemelkednek pozitív értelemben a többi nemzet közül? Feleségül mennétek egy más nemzetiségű pasihoz?

2009. okt. 29. 17:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
hátt..én például feleségül mennék egy másik nemzetiségű pasihoz/férfihoz.. engem nagyon vonzanak a németek,finnek,spanyolok.brazilok.=)
2009. okt. 30. 09:52
 22/31 A kérdező kommentje:
Azt azért aláírom hogy sok hülye férfi van (nem akarom a saját nemem szídni,de ez van) sok pofátlan,de sok rendes is. Az átlag szerintem: nem rossz,csak jobban meg kellene becsülni a nőt. Bár inkább egy csajt kellene megkérdezni. Azért a lányok nálunk azok se angyalok. Legalábbis erre fele.
2009. okt. 30. 19:17
 23/31 anonim ***** válasza:
nekem nincs bajom velük,de nekem túl szőkék:D mármint hajszínileg. valahogy az elmúlt 3 komolya kapcsolatom külföldi származású volt illetve most is külföldi kapcsolatom van:)
2010. jan. 15. 19:24
 24/31 anonim ***** válasza:
Én Ausztriában élek, a barátom orosz. Az itt élő magyarok a legalja, mind külsőre, mind viselkedésre (persze, egy-egy kivétel van, de a legtöbbjük). A magyaroszágiakról sem jobb a véleményem. Az átlag magyar ember igénytelen, szakadt, bunkó és buta.
2010. jan. 15. 19:30
 25/31 anonim ***** válasza:
19:30-as megint. Akinek nem ingje, az természetesen ne vegye magára.
2010. jan. 15. 19:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Imádom őket:)
2010. jan. 15. 20:32
 27/31 anonim ***** válasza:

CSAK LÁNYOK a topic kezdete, az első dolgom volt benézni, ugyanis kan vagyok, és felkeltette a figyelmem...

Olvastam a hozzászólásokat, és csak röhögtem...

Volt, hogy a pasiknak nagy az elvárásuk... Arról nem tesztek említést, hogy ezt TI nők alakítottátok??? Oh, igen kukkoljatok csak magatokba, illetve emlékezzetek, hogy is volt régen.

A nőiességet hiányolják belőlünk, mi mást!? Értem ezt úgy, hogy mit jelent a nőiesség, és ennek a fogalomnak a tulajdonságai (törődés, szeretet, etc...)

Senki nem emelkedik a másik fölé sehogy... Mindnek 2 lába van, és egy farka. Nincs különbség, csak a felfogásban.

Egyébként nem mi pasik vagyunk elkényeztetve, hanem TI!!! Akkora elvárásaitok vannak, hogy házat lehetne felhúzni belőlük, és azzal dobálóztok, hogy nektek nem is nagyok az elvárásaitok. Dehogynem!

2010. jan. 15. 20:36
 28/31 anonim ***** válasza:

A magyar férfiak olyan keverékek. Szóval vannak a csúnyák az átlagosak(belőlük van a legtöbb) meg vannak a jó képűek.

Na most csak az a baj, hogy túl sok a szép lány és a jó képűek nagyon tudnak válogatni, így aki 1 picit lejjebb csúszik a ranglétrán már csak korcs csávót választhat.

Az átlagosban van jó dolog meg rossz is. Ha helyesebb fajta, akkor egy tapló, ha meg kicsit fura a feje akkor nagyon rendes. De én nem tudom lejjebb adni a mércét szóval.. Változhatna a morál.

Legyetek udvariasak, kedvesek, humorosak.

16/L

2010. jan. 15. 21:12
 29/31 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy másik nemzetiségű pasik lehet jobban bejönnének. (Néger, afro, spanyol, francia stb) Persze román meg ilyenek kizárt.
2010. jan. 15. 21:13
 30/31 Tutujka ***** válasza:

Férfi vagyok, csak megragadt a szemem egy szón.

Hiányzik a mai férfiakban az egyéniség!

Ez nagyon jó.

Mindenki ugyan úgy van öltözve, stíluskövető, s ha van aki eltér a többitől az különc és nem foglalkoznak vele.

A mai fiatalok valóban nem tudnak udvarolni.

Jó értem, 2010-et írunk, azért Nekem is meredek a Nagyi korabeli udvarlási módszer, de a varázsa az egésznek már nem az, mint amilyennek lennie kellene.

2010. jan. 15. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!