Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK LÁNYOK! Mi a véleményetek a magyar férfiakról?
Továbbá:
Mit hiányoltok belőlük? Mi az amitől kiemelkednek pozitív értelemben a többi nemzet közül? Feleségül mennétek egy más nemzetiségű pasihoz?
"Ha nem magyart választ magának akkor legalább ne: románt,szlovákot,szerbet,cigányt és zsidót. Ezekben csak csalódni fogtok!"
Már ne is haragudj de miért ne választhatna magának egy nő más nemzetiségű társat? Nem okoz identitászavart ez senkinél. A gyerek többféle kultúrát fog ismerni, több nyelven beszélhet, fogékonyabb lesz a nyelvtanulásra, és sokkal nyitottabb, már ha persze ilyen nevelést fog kapni.
nem, nem lábalunk ki belőle. ez egyre rosszabb lesz. a munkanélküliség egyre csak csökken. egyre több az eladósodott ember. ez csak sokkal rosszabb lesz, és nemkell már azon meglepődni, ha a magyar lányok kifele tekintgetnek, ilyen pasit máshol is tudnak találni, és legalább egy élhetőbb országba költöznek.
amúgy énis csak félig vagyok magyar. (de a másik részem senem szlovák, se nem román, senem cigány, senem zsidó, senem egyiksem amit felsoroltál)
és amúgy igen könnyen ellehet dönteni h mostakkor miféle is az a gyerek, olyanféle, ahol felnevelkedett. tulajdonképpen énis magyar vagyok, itt születtem, itt nevelkedtem, állampolgárságom is magyar, csak egyik szülőm nem magyar.
énmeg hadd pofátlankodjak bele a vitába pasi létemre: ha lenne választási lehetőségem eszembe nem juna magyar buxát választani, csakmert el vannak szállva maguktól, elfelejtettek nőként viselkedni, fingjuk sincs hogy kéne egy pasihoz úgy hozáállni hogy az már szinte imádja őket, túllihegik a baromságokat, és javarészt partik*rva az összes. ellentétben semmibeveszik a család tiszteletét, és nincs normális önképük, hogy mi lenne a szerepük egy család alapításakor.
Szóval a jóöreg hagyományos kultúrák közül jöhetne akárki, így pl indiából, közel-keletről, japánból.
a bepofátlankodó pasinak:D : lehet nem 16 éves korosztályból kéne leszűrni h mennyire családcentrikusok. ezaz egyik. a másik pedig, manapság már egy 23-25 éves sem a gyereknemzésre van kiélezve, ugyanis ebbe az országba gyereket szülni már nem ajánlott, mert éhenhalsz.
na csak ennyit akartam.
"A gyerek többféle kultúrát fog ismerni, több nyelven beszélhet,"
Ja, csak itthon büdös tót lesz, kint meg rohadt magyar.Előre sajnálom szegényt.
"magyar férfiak szexéhesek..az új generáció korcs...
Hiányzik belőlük a lovagiasság, a figyelem, és hogy tiszteljék a nőt"
Hát ha nem minden 2. partiribanc lenne akinek kint van fél melle+segge akkor ez változna.
Még mindig jobb helyzetben van aki a Balaton környékén vagy a fővárosban él. Én Szabolcsi vagyok és 2gond van: sok a cigány,kevés a jó nő (Max Nyíregyen,de az 1hely)
Kevés jó nőt találsz,amelyik jól néz ki az egy kurv@. Budapesten meg olyanokat látni hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!