Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők örülnek az ilyen jellegü ajándéknak?
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerjük egymást és megkért, hogy vigyem el bevásárolni de nemet mondtam! Mert az autót én csak hobbyként tartom és nem akartam hogy minden féle kaját bele pakoljon, hogy megőrizze még a csomagtartó is az új szagát! Én abba még semmit se raktam csak arra használom, hogy egyszer kétszer menjek vele a városba! Először megharagudott de utána azt mondta megérti de mostmár én érzem rosszul magam! Hogy békítsem meg? Azon gondolkoztam kifizetném a jogsiját meg szereznénk neki egy autót ami erre a célra való, mert ez nem! A kérdésem az lenne, hogy jó ötlet? Mert magam nevére nem akarok még egy autót!2018. júl. 12. 17:18
21/23 A kérdező kommentje:
Általában gyalog megyek! De én kaját nagyon nem veszek mert inkább este rendelek valamit napközbe meg elvagyok apróságokon max beugrom a pékségbe! Virágot már kapott az se marad el, de tudom kicsit furcsán hangzott a kérdés de már mondta, hogy szeretne jogsit autót meg mint mondtam nem vennék egyedül főleg nem az ő nevére 1 hónap után!
2018. júl. 12. 21:19
22/23 anonim válasza:
Érdekesen gondolkodol, mármint az autóval kapcsolatban. Ingyen jogsinak meg ki nem örülne? :D
23/23 A kérdező kommentje:
Igen mondták már, hogy ilyet még nem hallottak! De az autóba soha nem raktam még kaját. Nem tudom mitől alakult ki bennem de ez van!
2018. júl. 12. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!