Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők örülnek az ilyen jellegü ajándéknak?
XDDDD
Nem hiszem el.
Egyrészt gond van a fejedben, ha 1 hónap után már ilyen nagy ajándékot adnál neki...Másrészt gond van a fejedben, mert az autó pont arra való, hogy megkönnyítse a szállítást. Én például bevásárlásnál örülök, hogy nem a buszon kell a banyatankot cipelni... Személy szerint nem szeretem a divatembereket, a kocsinak funkciója van, lássa el azt
22/N
Vegyél egy bevásárlós kocsit, azt nem kell névre írni és jól szellőzik.
Amúgy, a nyár fele már lassan elment, készülj a pótvizsgákra inkább!
Az aranyásóknak biztosan fülig érne a szája, kicsit is értelmes, nem lehúzós nő ilyen ajándékot nem fogad el egy hónap után, de pláne nem próbálja játszmákkal kikövetelni.
Amúgy pontosan milyen bevásárlást kellett volna megejteni? Cipő/ruha/kiegészítős shoppingot vagy a hétvégi főzésre történő élelmiszer-nagybevásárlást?
A valasz, h ossze se jonnek ilyennel mint te. Es nem azert mert nem viszel el vasarolni. Azt az autot szerintem uvegeztesd be... plusz napfeny, eso stb? Nem halsz bele, h ilyen karok is erik?
Amugy beteg ember vagy. Nőkènt irom
#4 Kelti, mert ez gáz. Egy hónapja vagytok együtt, ember! Persze majd miután jól kisajtolt a nő, ide jössz sírni, hogy "minden nő aranyásó, nyenyenye."
Amúgy remélem, hogy az a csodás értelmi szintű xxzsoltixx vagy ki nem te vagy, aki alpári privátot küldött nekem. :"D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!