Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők örülnek az ilyen jellegü ajándéknak?
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerjük egymást és megkért, hogy vigyem el bevásárolni de nemet mondtam! Mert az autót én csak hobbyként tartom és nem akartam hogy minden féle kaját bele pakoljon, hogy megőrizze még a csomagtartó is az új szagát! Én abba még semmit se raktam csak arra használom, hogy egyszer kétszer menjek vele a városba! Először megharagudott de utána azt mondta megérti de mostmár én érzem rosszul magam! Hogy békítsem meg? Azon gondolkoztam kifizetném a jogsiját meg szereznénk neki egy autót ami erre a célra való, mert ez nem! A kérdésem az lenne, hogy jó ötlet? Mert magam nevére nem akarok még egy autót!2018. júl. 12. 17:18
11/23 anonim válasza:
minek etetitek a trollt emberek...
12/23 A kérdező kommentje:
Nem én nem vennék meg neki mindent az biztos csak segítenék neki de a jogsi az ajándék! Már hangoztatta hogy szeretne egy autót magának! Szerintem a szülei is támogatnák!
Ruhát, cipöt már vett azzal nincs baj én az élelmiszer nem engedtem!
2018. júl. 12. 17:37
13/23 A kérdező kommentje:
Erről, hogy igaz e vagy nem én nem fogok vitatkozni mert nincs értelme!
Szándékosan nem írtam márkákat meg értékeket mivel nem vitatkozni akarok hanem a kérdésemre választ kapni! Az, hogy ki mit engedhet meg magának az szintén az ő dolga az enyém meg az enyém!
2018. júl. 12. 17:44
14/23 anonim válasza:
xxzsoltixx másokat is bombáz privátban? Amugy jelentettem az illetőt.
15/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok xxxzsolti de ki akarsz jelenteni?
2018. júl. 12. 17:56
17/23 A kérdező kommentje:
Nem értem! Na mind1, mostmár nem tudom ki kit akar jelenteni, ki az a zsoltixxx mind1!
2018. júl. 12. 19:17
18/23 anonim válasza:
Ez komoly? Az autódba ne tegyen senki semmit, de jogsiért meg autóért kipengetnél neki vagy 2 millát. Te most szórakozol, vagy ilyen hülye vagy?
19/23 A kérdező kommentje:
Nem én nem pengetnék ki 2 milliót! Azt mondtam hamarosan itt a szülinapja a jogsit kifizetném az autóba meg segítenék van neki is félretett pénze meg a szülei is támogatnák!
2018. júl. 12. 20:38
20/23 peca1000 válasza:
És akkor mivel mész élelmiszerboltba vásárolni?
Arra van egy másik autód?
Vagy busszal mész?
1 hónap után én nem jogsit, hanem virágot vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!